Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sviraju nogama: Imaju milijune fanova i klavir dug 10 metara

Talijanski par Silvia Zotto i Leo Moreno dio su atrakcije 'Il Grande Piano'. Grupa iz talijanskog grada Cremona ima nesvakidašnji talent. Zatekli smo ih u Makedoniji gdje su svirali nogama na ogromnom klaviru!

Vještina stvaranja glazbe se rijetko skriva u nogama. Talijanski par Silvia Zotto i Leo Moreno dio su atrakcije 'Il Grande Piano'. Grupa iz talijanskog grada Cremona ima nesvakidašnji talent. Zatekli smo ih u Makedoniji gdje su svirali nogama na ogromnom klaviru!

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1199783 / ]

Sastav sa sobom dovodi i “piedopianiste” vrhunske izvođače koji kombinirajući glazbu i atletiku izvode sjajne aranžmane poznatih skladbi.

Njihov Youtube kanal prati više od milijun obožavatelja. Javnost ih najviše poznaje zbog obrade poznate instrumentalne pjesme iz filma 'The Pink Panther', a video sviranja ima više od 10 milijuna pregleda.

Društvo je inspiraciju dobilo zbog filma "Veliki" u kojem je najdomljivija scena bila ona kad su Tom Hanks i Robert Loggia u duetu skakali po ogromnom električnom klaviru, izvodeći "Chopsticks" i "Heart and Soul".

Glazba i ples u jednome, ovo je atrakcija kojoj se možete i sami pridružiti bilo da znate svirati, plesati, ili samo skakati.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message