Obavijesti

Video

Komentari 35

Jeste li se vozili s njim? 'Tko god uđe u moj taksi dobije rap'

Jeste li se vozili s njim? 'Tko god uđe u moj taksi dobije rap'
1

Bruno Pušić, poznatiji kao Brunski, poseban je zagrebački taksist. On repa svojim klijentima i o njima slaže rime. Odlučili smo s njim provesti smjenu, a za to vrijeme u auto mu je ušao Miroslav Ćiro Blažević

VIDEO

Dobar dan Ćiro, poštovanje. Sjedni se tu pored mene na prednjem sicu pa da te malo 'profuram' kroz zagrebačku špicu. Teško mi je biti nepristran kad si Ćiro ti dragi tako poseban. Moram ti još reći jednu stvar. Ćiro moj dragi, uvijek si uzor svima. Kad si ti blizu, uvijek sve štima. 

POGLEDAJTE NJEGOV FREESTYLE U AUTU: 

Ovo su stihovi koje je Bruno Pušić (45), zagrebački taksist i reper složio u taksiju za trenera svih trenera Miroslava Ćiru Blaževića. Ćiro je u njegov taksi ušao u Gajevoj ulici, a onda su njih dvojica napravila đir. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sine, ti si pravi poeta - rekao mu je Ćiro i zahvalio na raspjevanoj vožnji.

Bruno je poznati zagrebački taksist koji svojim putnicima uvijek priredi 'show'. Čim uđu u njegov automobil, uz klasično upoznavanje, Bruno o svakome od njih složi rime u nekoliko minuta. Vožnja im tako prođe brže, manje je stresna, a nerijetko im s takvom malom gestom uljepša i dan. I mi smo odlučili iskusiti vožnju u 'raspjevanom taksiju'. 

- Taksiram otprilike pola godine, a repam jedno godinu i pol dana. Nikad se ne sjednem pisati tekst, jednostavno mi inspiracija dođe u određenom trenutku - rekao je Bruno. Prije godinu i pol dana je izbacio svoju prvu stvar 'Bane' o zagrebačkom velikanu Josipu Jelačiću, a nedavno je snimio i novu pjesmu 'Glavom plati'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vozio je i brojne poznate, a najviše ga je oduševila voditeljica Marijana Batinić koja je njegov rep podijelila na društvenim mrežama. 

- Taksiranje je posao u kojem mi nitko ne sjedi nad glavom. Radim kad god želim, vozim koga god hoću i koliko radim toliko i zaradim - rekao je. 

- Putnici mi često ostavljaju bakšu. Obično to bude 20 do 30 kuna, a meni puno znači - dodao je. Kao i u svakom poslu, i njemu se ponekad mu se dogode neugodna iskustva.

- Tip je sjeo pored mene i rekao je da se hoće tući sa mnom. Vrijeđao me i pitao me što glumim s lancima oko vrata i ćelavom glavom. Probao sam mu nešto odrepati, ali je bio previše ljut te ga zamolio sam da izađe iz automobila - rekao je.

Ipak, putnici većinom pozitivno reagiraju na njegov freestyle, a u to smo se i sami uvjerili.

U našoj smjeni je provozao desetak ljudi. Svi oni dobili su svoju kratku pjesmicu. Martina, koja se vraćala iz noćnog izlaska, Brunu je srdačno zagrlila te mu rekla kako joj je ovo najbolja vožnja u životu. Vozio je Tomislava i njegovu djevojku Josipu, a složio im je rime o zarukama što je njih dvoje posebno nasmijalo. 

- Bilo mi je drago i veliko zadovoljstvo. Neka ti je sa srećom - rekao je Tomislav i ostavio Bruni za kavu.

Kako je izgledala naša vožnja, ne propustite pogledati na YouTube kanalu 24sata. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje