Obavijesti

Video

Komentari 21

Tarik Filipović: 'U počecima kviza bio sam dočekan na nož komentarima, pogodili su me'

Tarik Filipović: 'U počecima kviza bio sam dočekan na nož komentarima, pogodili su me'
3

Glumac i voditelj, Tarik Filipović, objasnio je kako su izgledali počeci kviza 'Milijunaš', te zašto ga ne vodi žena, a otkrio je i detalje sa snimanja novog filma. Pogledajte video na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

Nakon predstavljanja španjolskog filma '42 sekunde' u Barceloni, Tarik Filipović došao je u studio 24sata i otkrio detalje snimanja. Prisjetio se i početaka vođenja kviza 'Tko želi biti milijunaš?' i sudjelovanja u našem serijalu 'Zvijezde vrište'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Domaći show 'Tko želi biti milijunaš?', čiji je voditelj Tarik Filipović, ocijenjen je kao jedan od tri najbolja u svijetu. Pitali smo Tarika zašto kviz ne može voditi žena.

- Ne znam, to je obrazac u cijelom svijetu. Od domaćih glumica mogla bi voditi, primjerice, Barbara Kolar - rekao je.

Prisjetio se i svojih početaka u 'Tko želi biti milijunaš?'. Priznaje da je bio jako emotivan čitajući komentare.

Zagreb: Tarik Filipović i voditeljica Marija Grigoryan Vučković

- Bio sam dočekan na nož nakon prve epizode. Jedan kritičar je napisao da sam izgledao kao da sam imao moždani udar. Mene kao emotivca to je jako pogodilo - tvrdi, te dodaje da od tada ne čita komentare. 

Tarik se nedavno vratio iz Španjolske sa snimanja filma '42 sekunde' u kojem je dobio glavnu ulogu i utjelovio slavnog trenera vaterpola Dragana Matutinovića kojeg, zbog povijesnog finala sa španjolskom reprezentacijom na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, i danas u Španjolskoj smatraju božanstvom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su režiseri inzistirali na prikazivanju Matutinovićevog 'spartanstva', Tariku nije bilo teško uživjeti se u ulogu. Od svih uloga najteže mu je uvijek bilo glumiti intimne scene seksa ili scene u kojima se ne osjeća ugodno. 

- Ne zato što sam konzervativan ili sramežljiv, nego jednostavno se ne osjećam ugodno. Razmišljam o kolegici, o supruzi Lejli, ali isto tako ne volim kad moram ući u čamac, a Kupa je -20 stupnjeva. Volim kad mi je toplo i ugodno - priznao je.

Zagreb: Tarik Filipović i voditeljica Marija Grigoryan Vučković

Tarik se prisjetio i vožnje sa Šebaljem u našem serijalu 'Zvijezde Vrište', te je rekao da bi radije skočio padobranom, nego driftao po snijegu kao što su to činili mnogi u drugoj sezoni showa.

- Šebalj je fantastičan kao voditelj. Spontan je i brz, kao što ja volim, ali ne volim brzinu, molio sam ga da uspori - priznao je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Detalje o novom filmu '43 sekunde', seriji 'Seks i glad' i cijeli 'Veliki intervju', pogledajte danas u 12 sati na našem YouTube kanalu. A pratite nas i na Facebook-u, TikTok-u, Instagram-u, LinkedIn-u, te Videoteci 24sata.