Obavijesti

Video

Komentari 11

YouTube zvijezde 'skinule' su Tajči, Seve i Zlatka Pejakovića

Petreković se zbunio, Barberić je bio kategoričan kad su sjeli na vrući stolac u novoj epizodi Videostara. Ne propustite pogledati ni genijalni glazbeni izazov u kojem su mlade zvijezde odmjerile snage

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Što imaju vizažistica, krotitelj dinosaura, odnedavni vlasnik nove kuhinje, ljubitelj janjetine i 'šlafroka' zajedničko? Svi su oni u žiriju najzabavnijeg online talent showa Videostara. U novoj epizodi Videostara ne propustite pogledati kako to izgleda kad se članovi žirija nađu na vrućoj stolici.

- Bunde od umjetnog krzna nikako nisu bolje od stalka za lakat. Mislim da. Ne, ovaj... da. Što ste me ono pitali – zbunio se Mario Petreković u novoj epizodi.

Ništa bolje nisu prošli ni ostali članovi žirija, jer vruća stolica nije baš za svakoga. No upravo u vrućem izazovu snašli su se mlade youtuberske zvijezde. Pjevači Endi i Ruža Rupić odmjerili su snage u genijalnom glazbenom izazovu. Ako vas zanima kako zvuče Severina, Zlatko Pejaković i Tajči, ne propustite novu epizodu Videostara.

Ako i vi želite postati YouTube zvijezda snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu