Obavijesti

Video

Komentari 0

Uspješna youtuberica Ana Zibar pokrenula biznis sa odjećom: 'Moto mi je - Budi promjena'

Uspješna youtuberica Ana Zibar pokrenula biznis sa odjećom: 'Moto mi je - Budi promjena'

Trend koji je zaludio svijet i ne misli tako lako prestati, u izvedbi i s potpisom jedne od najpopularnijih youtuberica i poduzetnica - Ane Zibar!

VIDEO

Godina iza nas prepuna je izazova, ali i ova koje teče nije puno drugačija. Svijet je na trenutke stao, vraćao se, pa opet stao i tako u krug. Naviknuti se na novo normalno rijetkima je išlo kao od šale. Promjene koje se događaju često podsjećaju na filmove znanstvene fantastike kojima se ne nazire kraj, ali postoje i oni koji su se pokrenuli i ne predaju se baš tako lako. U moru negativnih informacija kojima smo okruženi, svakodnevno nas razvesele one koje pršte pozitivom. Lijepe priče danas su još ljepše nego inače. Upravo jedna takva priča je i ona iza koje stoji simpatična Ana Zibar, jedna od vodećih i prvih youtuberica u Hrvatskoj, ali i šire.

Njezinih 246 tisuća pretplatnika na YouTube kanalu svaki tjedan željno iščekuje sadržaj koji marljivo i predano priprema. Prije svega, ona je jedna normalna, iskrena, maštovita i vrijedna mlada žena i majka, čiji savjeti i prikazivanje obiteljskog života onakvim kakav uistinu je, oduševljava mase već godinama. Kada god ima priliku, uvijek naglašava da svatko može biti promjena i upravo zato slogan njezinog brenda Ženski Svijet je – „Budi promjena“. Promjena u svakodnevnim situacijama, na poslu, u svom domu, u društvu, promjena za one koji to ne mogu biti, promjena za zajednicu, promjena na bolje. Uvijek na bolje. Na primjer, Anina nesebična ljubav prema životinjama to genijalno i opipljivo prikazuje. Svi koji je prate znaju za tu njezinu „slabost“, ali u ovom slučaju, ta slabost je zapravo jedna velika snaga. Snaga koja potiče ljude koji je prate da udomljavaju, da brinu i pruže dom napuštenim ljubimcima.

„Budi promjena koju želiš vidjeti. Svi težimo i želimo neku promjenu u svijetu u kojem živimo, a da bi do nje došlo, moramo krenuti od sebe. Sve kreće od nas samih. Simbol mog brenda je leptir, on je najbolji primjer kako iz gusjenice nastaje nešto čudesno, a upravo to se krije u svima nama“, dodaje Ana. Ana je već neko vrijeme radila na svom samostalnom brendu Ženski Svijet, koji je od sutra moguće naručiti putem njezinog webshopa. Riječ je o trenirkama koje su postale dio svačijeg ormara, u zadnje vrijeme pogotovo. Nekako su nas okolnosti na to i prisilile, što uopće nije loše. Kada su već vremena neizvjesna, lijepo je barem osjećati se ugodno u odjeći koju nosimo.

U prvoj liniji koju je osmislila, Ana je odabrala bijelu i ljubičastu jer su to nekako boje koje ju prate od njezinih početaka, a leptir – inače, njezin zaštitni znak, važan je dio brenda. Brinula je da materijali budu izuzetni; nježan i prozračan organski pamuk i konac od svile čine njezinu trenirku premium hrvatskim proizvodom na koji je iskreno ponosna. Na Vašu adresu trenirka će stići u posebnom eko pakiranju s prekrasnom porukom koja će Vam sigurno izmamiti osmijeh na lice. Diplomirana ekonomistica, čiji se život promijenio kada je prvi put zakoračila u svijet YouTubea i bloganja, naglašava kako je od početka imala viziju što sa svojim radom želi postići i time se vodila. Iz dana u dan pratitelji su rasli, a ona je dozvolila da se to dogodi prirodno.

Brend Ženski Svijet svojevrsna je kruna njezinog predanog rada, koji je prije par dana proslavio sedam godina, a Ana s uzbuđenjem najavljuje razne novitete i asortiman za nadolazeće ljetne dane!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno