Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Uzimaju nam keš': Mladi rekli što ih smeta kod umirovljenika

S izlaskom novog zabavnog serijala u kojem se predstavnici mlade sukobljavaju s predstavnicima starije generacije, pitali smo mlade što misle o umirovljenicima u Hrvatskoj.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
8 komentara

U prvoj epizodi zabavnog serijala "Konačni obračun" upoznajemo glavne aktere koji će pokušati razbiti stereotipe mlade, ali i stereotipe starije generacije. Poznati hrvatski YouTuberi, Nika Ilčić (17) i Borna Rastović (18), obračunali su se s predstavnicima stare škole - Srećkom (65), Barek (68)  i Zdenkom (83).

Pogledajte prvu epizodu i saznajte kako su se predstavnici generacija snašli u raznim izazovima: 

 

LANGUAGE CHALLENGE S PENZIONERIMA | Konačni obračun | Epizoda 1| 8rasta9 & xfabniksx

Novi serijal je vani! Konačni obračun između penzionera i 8rasta9 i xfabniksx je počeo! Pukni subscribe: http://bit.ly/2cvWKtc U ovom serijalu obračunati će se Srećko, Zdenka i Barek kao Stara škola te s druge strane 8rasta9 i xfabniksx. U današnjoj epizodi testirati će svoju memoriju i dokazati tko ima bolje pamćenje: stari ili mladi?

 

U predstavljanju generacija, pitali smo mlade što misle o starijim građanima.

"Penzioneri se samo drže svojega, ne uvažavaju tuđa mišljenja, nove generacije i nove tehnologije", rekla je mlada studentica. A s time da ne uvažavaju nove generacije, slaže se i još jedan zagrebački student.

"Penzioneri su spori u tramvaju", rekao je kroz smijeh student, ali je nadodao kako znaju biti izrazito bezobrazni.

Ali penzionerka Zdenka izjavila je kako starci nemaju mana: "Kak' bu sad baba stara imala mana? Niti kam' idem, niti kaj moram, ni niš'! Kakve mane?"

Novi serijal Konačni obračun bavi se vječitim generacijskim jazom, sukobima i međusobnim neshvaćanjem novih i starih generacija, a možete ju gledati svaki petak u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

 

 

 

 

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message