Obavijesti

Video

Komentari 18

Vrijeđali su kraljicu Despacita: Nisam mogla prestati plakati!

Simpatična studentica modnog dizajna, Ana Rogač (21) uspjela se probiti u veliko finale najvećeg online showa. No uz to, stigli su i hejteri. Zbog zločestih i uvredljivih poruka koje su joj slali nije mogla suspregnuti suze.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Glupa si! Dosadna si! Tko bi tebe gledao, prejadna si!, neke su od blažih poruka koje simpatična Zagrepčanka dobiva svakodnevno na društvenim mrežama. 

- Na Instagramu toga ni nema toliko, ali zato na YouTubeu se to nadoknadi - kazala je Ana. Zbog tih poruka, kaže, plakala je nebrojeno puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Te poruke bole. Iako mi prijatelji i članovi obitelji stalno govore da to ne čitam, nekad to ne možeš ignorirati - govori.

 Za bullying, nažalost, zna još od osnovne škole. Tada zbog nasilnika nije išla tjedan dana u školu, a sljedećih dvije godine je trpjela, kako kaže, pošteni bullying.

- Danas sve te 'face' iz osnovnjaka su po lokalnim birtijama, a eto mene neki inat goni da ostvarim svoje snove - govori nam studentica modnog dizajna koja želi upisati i Akademiju dramskih umjetnosti. Medije i javnost ovog ljeta osvojila je parodijom Despacita koju je snimila s prijateljima, a tada je shvatila i što bi raditi.

- Ako Bog da za nekoliko godina, radit ću bilo što vezano za televiziju i medije, ispucavat ću tisuću ideja koje se neprestano talože u najskrivenijim kutevima mog mozga. Ako Bog ne da, i dalje ću pokušavati doći do toga da radim na televiziji i s medijima, da ispucavam tisuće ideja koje imam - kazala nam je uz smijeh.

A snovi joj se malo po malo i ostvaruju. Od 2500 ljudi koji su se prijavili na najveći online talent show Videostar, Ana se uspjela probiti u top 3

- Osjećaj je nevjerojatan. Ti fanovi, te curice koje me samo žele zagrliti, to je nevjerojatno. Upravo zato i dalje guram. U inat bullyima koji stalno šalju užasne poruke.- zaključuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da se Videostaru bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice) Videostara, mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!  

Stižu blagdani, a u JoomBoosu se brižno pakiraju svi pokloni... a poseban 'Poklon' pripremamo već za petak. Ne propustite na JoomBoosovom YouTube kanalu tada poslušati novu pjesmu 'Poklon' koju je režirao Filip Dizdar, a produkciju potpisuje Alan Dović. 
 

Ne propustite novi broj magazina JoomBoos Videostar koji na kioske stiže u petak, 8. prosinca!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Striček Duško: 'Ponosno nosim tu titulu, to je figura koja je uzor djeci u najranijoj dobi'
MOJ PUT

Striček Duško: 'Ponosno nosim tu titulu, to je figura koja je uzor djeci u najranijoj dobi'

Duško Ilijević, poznatiji kao 'Striček Duško', ispričao nam je svoju priču. Kako je odlučio studirati predškolski odgoj te kako kombinira društvene mreže i posao, saznajte u videu

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković