Video

Komentari 3

Vrlo nosivom kolekcijom Sever slavi petnaest godina karijere

Vrlo nosivom kolekcijom Sever slavi petnaest godina karijere

Nakon što su eNVy room otvorili 21. izdanje Bipa fashion.hr-a izazovnom i romantičnom kolekcijom, Robert Sever je drugu večer pokazao nosivu reviju. On ujedno slavi petnaest godina svoje bogate karijere

Za razliku od eNVy rooma, Sever je odlučio pokazati komade koji su suvremenoj ženi zaista potrebni. Kolekcija se sastoji od 51 kombinacije, a sve su vrlo udobne i funkcionalne. Slavljeničku kolekciju nazvao je Angie.

POGLEDAJTE VIDEO: Kolekcija kojom Sever slavi 15 godina karijere vrlo je nosiva

Bomber jakne, hlače visoka struka, skinny hlače, bermude i tunike, suknje i haljine, odgovaraju i mnogim svjetskim street style brendovima. Žuta, isprani traper i pletivo dominirali su kolekcijom Angie.

Severov zaštitni znak - krune, u ovoj su kolekciji ukrašene ručno bojanim svilenim listovima i staklenim perlama. Osim po krunama, Sever je prepoznatljiv i po svojim torbama, kojih je za ovu kolekciju izradio nekoliko vrsta.

Ono po čemu se kolekcija ističe, svakako su sati utrošeni na ručni rad. Naime, mnogo je komada ručno izbjeljivano, bojano, ali i vezeno i to staklenim kristalima.

Nataša Janjić, Lana Biondić, Nina Badrić, Miran Kurspahić i drugi modni entuzijasti došli su proslaviti petnaest godina Severove karijere.