Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog oružanih pljačkaša Ante i Martina i danas žive u strahu

Martina i Ante nikada se nisu upoznali ali imaju zajedničko iskustvo. Oboje su ih, prije šest godina, na radnom mjestu opljačkali maskirani i naoružani napadači...

Foto: 24sata Video
15 komentara

Martina je radila u kladionici, a Ante je godinama zaposlen u Hrvatskoj pošti. Martina je mislila da je napokon pronašla sreću i zadovoljstvo u životu, dok se Ante nadao da priče svojih kolega nikad neće i sam doživjeti. No samo jedan radni dan zauvijek im je izmijenio živote.

POGLEDAJTE PRIČU O ŽRTVAMA ORUŽANIH PLJAČKI:

Od 706 razbojništva u 342 prijetili su vatrenim oružjem

U 2014. godini, stoji u policijskom izvješću, u Zagrebu je prijavljeno 706 kaznenih djela razbojništva. U 342 slučaja prijetilo se vatrenim oružjem, u 25 kemijskim oružjem, u 109 noževima, alatima i raznim priborom, a u ostalim slučajevima, fizičkom silom. Razriješenih, tek 216 djela, počinile su 94 osobe. Koliko je razriješenih slučajeva završilo pravomoćnim sudskim presudama, policijske statistike ne spominju. U razbojništvima vezanim uz poslovanje s novčarskim institucijama, najčešća meta počinitelja su kladionice, pošte i banke. Po starosnoj dobi najviše počinitelja kaznenih djela je u skupini od 29-39 godina.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message