Video

Komentari 8

Udarila ih struja: Zapeli za električni stup pa pali na plažu

Udarila ih struja: Zapeli za električni stup pa pali na plažu

Mladi par je uživao u ljetovanju na ruskoj plaži. No, mladić i djevojka se nisu nadali da će padobranom, kojim su letjeli, zapeti za električne žice, doživjeti udar struje i na kraju pasti na tlo

Dok je djevojka (21) u ovoj avanturi na obali Crnog mora, koja se pretvorila u pravi horor, zadobila samo udare struje te nekoliko ogrebotina, njezin dečko se bori za život. Zadobio je brojne ozbiljne prijelome te strujne udare.

Cijeli prizor ove očajničke borbe za život promatrali su kupači s plaže. Vidjeli su kako je par zapeo za žice pod naponom, a zgrozio ih je prizor bljeska koji je nastao kao posljedica strujnog udara.

Nakon što se padobran oslobodio sa žica, prestrašeni par je krenuo prema zgradama i srećom ih izbjegao te se prizemljio na pijesak.

se dogodila nakon što je par želio iskušati panoramski let padobranom kojega je vukao gliser. Čovjek kojem su se obratili, a koji sebe zove 'Alex Batman', pobjegao je uskoro nakon incidenta, a za njim je krenula policija.

Kupači na plaži u Dzhubga resortu snimili su par koji se pokušavao maknuti od električnih kablova pod naponom. Vozač glisera je povukao uže kako bi ih oslobodio. No, nakon toga su nastavili nekontrolirano letjeti i na kraju su pali na suncobrane postavljene na plaži.

Kupači su odmah potrčali u pomoć unesrećenima koji su odvezeni u bolnicu. Vjeruje se kako je do cijele nezgode došlo zbog toga što je vjetar nenadano zapuhao pa je kupače otpuhao prema električnim kablovima.

Mještani tvrde i kako je muškarac koji je vozio gliser bio pijan u vrijeme nesreće. O ozlijeđenom paru zna se samo da su stigli iz regije Oryol, u središnjoj Rusiji.

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos!

Pripremite se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji. Samo za vas, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, KSI-a. Osim toga, moći će te se družiti s najpoznatijim youtuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. Više informacija i cijeli program pogledajte OVDJE