Obavijesti

Video

Komentari 2

Žestok 'rat' svekrve i snahe: 'Ti si sponzoruša; A ti stara baba'

Žestok 'rat' svekrve i snahe: 'Ti si sponzoruša; A ti stara baba'
4

U novoj epizodi serijala 'Tko mi bolje kuha?', žestoko su zaratile svekrva i njezina buduća snaha. Bilo je i vrijeđanja, a kako je na kraju završilo, saznajte u epizodi na YouTube kanalu 24sata

U sve guraš nos. Prava si rospija. Jadan Dorjan s takvom majkom, oštra je bila snaha Sanja prema svojoj budućoj svekrvi Marini. Zaratile su u novoj epizodi showa 'Tko mi bolje kuha?', dok su spremale identično jelo za svog sina, odnosno dečka Dorjana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj kulinarsko-reality show, po licenci distributera Global Agency, rješava vječno pitanje: tko bolje kuha - žena ili majka, odnosno muž ili otac. U ovoj epizodi, Dorjan je za svoju majku Marinu i djevojku Sanju, odabrao da mu pripreme pohane batke i zabatke uz prilog riže s gorgonzolom. Nakon što Marina i Sanja pripreme jelo, Tommyjev chef Fabricio Vežnaver, jelo će servirati identično kako bi Dorjanu još teže bilo pogoditi tko je pripremio koje jelo. 

Zagreb: Snimanje showa 24sata "Tko mi bolje kuha"

Treća epizoda serijala krenula je napetije nego ikad prije. I svekrva i snaha davale su negativne komentare jedna o drugoj, a voditelj Goran Vinčić Vinča nije znao što ga je snašlo.

- Mi ove što ništa ne rade zovemo sponzoruše - oštra je bila svekrva Marina nakon što je Sanja voditelju objasnila kako samo povremeno radi, ali ni Sanja joj nije ostala dužna:

- Ti si stara baba, u sve se miješaš - rekla joj je Sanja.

Zagreb: Snimanje showa 24sata "Tko mi bolje kuha"

Tijekom kuhanja još je nekoliko puta zaiskrilo među svekrvom i budućom snahom, ali nije nedostajalo ni smijeha. Sanja je nasmijala voditelja i svekrvu kada je odlučila procijediti rižu.

- Ja ovo nikada u životu nisam vidio. Možda samo na internetu sam to doživio. Ne znam kako sam ovo preživio - komentirao je Vinča nakon što je pomogao Sanji procijediti rižu, a skoro je i stradao prilikom toga.

Zagreb: Snimanje showa 24sata "Tko mi bolje kuha"

Nakon što su se još nekoliko puta posvađale i završile s kuhanjem, Tommyjev chef Fabricio Vežnaver isprobao je oba jela i poslužio ih na identičan način kako bi Dorjanu bilo još teže pogoditi tko je koje jelo pripremio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretno malome - komentirao je uz osmijeh chef nakon što je isprobao oba jela.

Kako su izgledale njihove svađe i je li došlo do težih obračuna te koga je Dorjan odabrao, saznajte u novoj epizodi showa 'Tko mi bolje kuha?' na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

PRIJAVITE SE U NOVU SEZONU:

Fill out my online form.