Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Znojenje pred televizorom: 'Za čvrst trbuh vježbajte s loptom'

Pilates lopta je vaš vrlo dobar prijatelj ako želite lijepo oblikovano tijelo i fine, elegantne mišiće. To dobro zna i Diana Morić, fitness trenerica iz Novog Sada koja ju koristi za jačanje nogu i trbuha

8 komentara

Kada je vježbanje u pitanju, ljudi pronalaze različite izgovore da bi ga izbjegli. Neki nemaju odgovarajuću opremu, drugi nemaju vremena, a treći mrze ići u teretanu. Poznata fitness trenerica Diana Morić predlaže vježbe za jačanje mišića trbuha i nogu koje možete raditi doma gledajući vašu omiljenu seriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kako bi postigli lijepo oblikovan trbuh, u početnom položaju neka vam tijelo bude u potpunosti ravno. Nogama kotrljajte loptu na način da koljena privlačite prema abdomenu, rekla je Morić. Vježbanje s pilates loptom je opuštajuće, dodatno aktivira i jača mišiće te poboljšava izdržljivost. 

FITNESS TRENERICA Skači kao Diana: Pet najbolje uloženih minuta za čvrste noge

Bivša prvakinja u judu, Diana je već dugo vremena inspiracija mnogim ženama diljem regije, a svoje snimke redovite objavljuje na svom Instagramu profilu. 

FITNESS TRENERICA Dianin trening za ruke i trbuh: 'Za vježbu trebat će vam kauč'

- Ovim vježbama ćete jačati mišiće trbuha i donjeg dijela leđa, nogu, ali i potaknuti bolje držanje i ukupnu posturu tijela. Od opreme vam treba udoban kauč kao oslonac, pilates lopta i motivacija. Djevojke, samo hrabro, nemojte odustati, zaključila je Diana.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message