Obavijesti

Video

Komentari 3

Zvijezde Instagrama: Ovo su mačke koje prate milijuni ljudi

Zvijezde Instagrama: Ovo su mačke koje prate milijuni ljudi
1

Najnoviji trend na Instagramu postao je otvaranje profila svojim kućnim ljubimcima. Mačke vladaju ovom kategorijom i neke su prešle brojke i od nekoliko milijuna pratitelja

VIDEO

Nala je petogodišnja maca koja je posvojena kada je imala samo nekoliko mjeseci. Vlasnici su joj otvorili Instagram profil na kojem se nalazi njezina priča o usvajanju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

03:03

Mačka ima i web shop u kojem možete kupovati dodatke za svoje dlakave ljubimce, ali i prijatelje koji redovno s njom stoje ispred fotoaparata. Ona je trenutno najpopularnija mačka na svijetu sa preko četiri milijuna pratitelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tardar Sauce poznata je kao 'Grumpy cat' i prava je internet senzacija. Njezin izraz lica poznat je milijunima širom svijeta i često je inspiracija za razne memove.

Nažalost, maca je uginula u svibnju ove godine od bolesti urinarnog trakta. Instagram profil joj je i dalje aktivan, a na njemu ima preko dva i pol milijuna pratitelja. 

Lil Bub je internetska senzacija koju obožava i Robert de Niro. Ona je bezuba maca koja ne može zatvoriti usta zbog deformacije s kojom je rođena.

Na Instagramu čak 2 milijuna i 200 tisuća korisnika prati njezin profil. Osim toga ima i svoj YouTube kanal, web stranicu, postoji knjiga o njoj, a na premijeru njezina filma došao je Robert de Niro. 

Bijela pahuljasta maca dobila je zbog svojeg krzna maštovito ime, Mr. White Coffee. Ovaj mačak je prebolio rak I ima svoju web stranicu u kojoj njegova vlasnica piše o borbi svoje mace protiv teške bolesti.

Na Instagramu ga prati skoro dva milijuna korisnika, a zbog svoje posebne čiste bijele dlake često se pojavljuje na naslovnicama brojnih magazina, u kampanjama i reklamama. 

Smoothie je prema časopisu US Weekly proglašena najfotogeničnijom mačkom na svijetu. Ima pet godina i perzijska je maca Svakodnevno se druži sa svojim bratom Milkshakeom koji je udomljen zajedno s njom.

Maca se proslavila 2016. godine kada je Nizozemac koji ju je usvojio podijelio nekoliko fotografija na Instagramu. Obožavatelji su ga molili da joj otvori profil na kojem je danas prati preko dva milijuna korisnika. Njezina karijera je uspješnija od nekih ljudskih modela, a zarađuje i do nekoliko milijuna eura godišnje. 

Venus je maca koja je zbog svojeg neobičnog lica postala popularna. Lice joj je podijeljeno točno po sredini. Lijeva strana joj je crna, dok je desna žuta. Ovo je jako rijetko i njezinu dlaku proučavali su čak i znanstvenici s američkog sveučilišta Colombia. Osim dlake, maca ima i različite oči. Jedno je prekrasne zelene boje dok je drugo plave boje neba. 

- Ona ne samo da je fotogenična već je i umiljata, nikada nam nije grebala namještaj - kažu vlasnici mace koja na Instagramu broji nešto manje od dva milijuna pratitelja. 

Mačka pokojnog kralja mode, Karla Lagerfelda, Choupette ima oko 300 tisuća pratitelja na svojem Instagram profilu. 

- Maca je prava diva, poput pokojnog Karla. Jako je patila kada je vlasnik umro - kaže bivša kućna pomoćnica pokojnog direktora Chanela. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije
24 PITANJA

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije

Hrvatskog pjevača iz Šibenika, Marka Škugora, često nazivaju glasom Dalmacije, a on nam je otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije i zašto ne voli pjevati svojim bližnjima. Pogledajte u videu na YouTube kanalu

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...