Obavijesti

Vindijina akcija - Odaberite kvalitetu po super cijeni!

Vindijina akcija - Odaberite kvalitetu po super cijeni!
8

Čak 132 proizvoda iz Vindijina asortimana mliječnih i mesnih proizvoda te bezalkoholnih sokova i pića u ponudi su po cijenama dostupnima svakom potrošaču

Visokokvalitetne proizvode koji potrošačima donose povoljnu kupnju Vindija je obilježila oznakom «Odaberite kvalitetu po super cijeni»

Vodeća prehrambena industrija u regiji odlučila je izaći u susret svojim potrošačima te po pristupačnim cijenama ponuditi čak 132 proizvoda iz svog asortimana. Na ovaj način visokokvalitetni prehrambeni artikli proizvedeni prema najvišim standardima ostaju dostupni Vindijinim potrošačima, na čijem se životnom standardu osjećaju posljedice gospodarske krize. Kupcima su po povoljnim cijenama dostupna 33 proizvoda iz mliječnog asortimana, 27 proizvoda u kategoriji bezalkoholnih sokova i pića te čak 73 mesna proizvoda.

Apsolutni novitet na tržištu predstavlja Legenda 'z bregov čvrsto kiselo mlijeko u obiteljskom pakiranju - kantici od 900 grama, koje se na policama trgovina može naći po cijeni od 7,99 kn.

Među bezalkoholnim sokovima i pićima posebno se izdvajaju povoljne cijene funkcionalnih sokova Iso – sport i GI Control, čija su najveća pakiranja od 1,75 litre kupcima dostupna od svega 11,99 kuna. Dodatna pogodnost pri kupnji ovih, ali i ostalih Vindijinih proizvoda u PET bocama je vraćanje naknade potrošačima u iznosu od 0,50 kn. U Vindijinoj akcijskoj ponudi nalazi se i multivitaminsko piće A+C+E od 2 litre, po cijeni od 10,99 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U mesnom asortimanu Vindija nudi Cekin pileći rasjek mix od 21,99 kn po kilogramu te pileću posebnu kobasicu od 500 grama od 9,99 kn. Povoljnu kupnju donosi i asortiman prerađevina od crvenog mesa, gdje se izdvaja Rozeto šunka u ovitku po cijeni od 49,99 kn za kilogram. 

Odaberite kvalitetu po super cijeni! Kvaliteta Vindija. 

Poslovni sustav Vindija, osnovan kao mala gradska mljekara 1959. godine, danas broji više od tisuću proizvoda u svom asortimanu te čak šest proizvodnih članica u Hrvatskoj. Mnoge Vindijine namirnice nagrađivane su na uglednim međunarodnim natjecanjima, a neke od njih nose i oznake Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta, kojima se mogu pohvaliti samo oni proizvodi koji svojom kvalitetom i porijeklom na najbolji način predstavljaju hrvatsku industriju. Vindijina gastronomska marka Cekin i mliječni brend 'z bregov nositelji su Superbrands statusa, a zahvaljujući jedinstvenoj kvaliteti i domaćoj proizvodnji, Vindijini proizvodi imaju i oznaku Mlijeko hrvatskih farmi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija
Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti