Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Vindijini sirevi vrhunske kvalitete pristupačne cijene

Vindijin plemeniti sir Bovizola osvojit će vas već pri prvom zalogaju. A i Caprodur, Vindijin tvrdi kozji sir, stvoren je za prave gurmanske užitke koji nikog neće ostaviti ravnodušnim

Vindija
Foto: Vindija

PLEMENITOST U SVAKOM SMISLU

Kao tipičan predstavnik sira s plavom plijesni, Bovizola se najbolje stapa sa vinima poput chardonnaya i rajnskog rizlinga, kojima umjereno slana aroma ove namirnice najbolje odgovara. Uz probrana vina, Vindijin se sir veoma dobro snalazi i kod pripreme raznih jela, poput tjestenina, pizza te različitih vrsta voća.

Nekoliko je tajni njegove izvrsnosti, a najvažnija je svakako neodoljiv okus, koji mu daje kravlje mlijeko 'z bregov, poznato po odličnoj kvaliteti. 

Bovizola – sir koji oplemenjuje svaku prigodu! 

CAPRODUR- Vindijin višestruki šampion kvalitete

CAPRODUR je sir premium kvalitete po pristupačnoj cijeni i dobitnik najviših svjetskih priznanja pri ocjenjivanju prehrambenih proizvoda.

Njegov prepoznatljiv okus obogaćuje razna jela poput ukusnih sendviča i salata, a kombinacijom s osvježavajućim okusom grožđa ili jabuke dobiva se jednostavna i neodoljiva poslastica.

Ovaj ukusan sir idealan je za razne prigode, od jednostavnog međuobroka do otmjene večere. Najveća je vrijednost Caprodura kozje mlijeko, njegov osnovni sastojak koji sadrži značajnu količinu vitamina i minerala

Vrhunska kvaliteta jednog od najcjenjenijih Vindijinih sireva nagrađena je zlatnim i srebrnim odličjima na svjetskom ocjenjivanju sireva u Londonu te na renomiranom natjecanju njemačkog DLG-a, vodećeg agrikulturnog udruženja u Europi.

Pored toga, Caprodur je nositelj znaka Izvorno hrvatsko, koji potvrđuje Vindijinu posvećenost stvaranju autohtonih domaćih proizvoda. 

Premda se radi o premium proizvodu, Caprodur je cjenovno prilagođen najširoj skupini potrošača te stoga predstavlja neizostavnu namirnicu u svakom domu.

Message