Komentari 0

Više seksipila, više akcije, više 3D-a u „Resident Evil: Osveta“

Više seksipila, više akcije, više 3D-a u „Resident Evil: Osveta“

Milla Jovovich se vraća u svojoj najboljoj ulozi! Od danas u svim kinima i IMAX-u pogledajte novi nastavak super poznate filmske franšize „Resident Evil“, snimljen u 3D tehnologiji

Do danas ovaj je filmski serijal zaradio preko 700 milijuna dolara, a režiju petog nastavka potpisuje Paul W. S. Anderson.

U filmu Resident Evil: Osveta, smrtonosni T-virus Umbrella Corporationa nastavlja harati Zemljom, transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, ALICE (Milla Jovovich), se probudi usred najtajnije Umbrelline ustanove i što više zadire u sam kompleks to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti. 

Bez sigurnog utočišta, Alice nastavlja progoniti odgovorne za izbijanje epidemije; kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je ikada vjerovala. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i poznatih prijatelja, Alice se mora boriti kako bi preživjela dovoljno dugo da pobjegne neprijateljskom svijetu, na rubu zaborava. Odbrojavanje je započelo... 

Uz Millu Jovovich u glavnim ulogama u ovom najnovijem nastavku pojavljuju se i Michelle Rodriguez, Sienna Guillroy, Kevin Durand i Oded Fehr. Scenarij za film napisao je ujedno i njegov redatelj Paul W. S. Anderson.