Obavijesti

Vita Sports Clubs - Best Buy Fitness & SPA paket

Vita Sports Clubs - Best Buy Fitness & SPA paket
5

Ako se odlučite za Vita Sports Clubs od 9.11. do 9.12.2012., cijena mjesečne članarine će biti 295 kuna bez plaćanja upisnine. Požurite i iskoristite ovu odličnu ponudu!

Uvijek smo, htjeli ne-htjeli, u potrazi za boljim dealom, tražeći FItness&SPA uslugu koja nam, pored prve potrebe ostanka u formi, pruža i osjećaj dodatnog zadovoljstva. Bavimo se pilatesom, aerobikom, jogom, oznojimo se na cyclingu, plivamo, obožavamo saune, podignemo koju kilu na benchu, pogledamo seriju dok trčimo na traci i priuštimo si masažu ili beauty tretman. Jako volimo kada sve ovo obavljamo na jednom mjestu, volimo imati mogućnost izbora i jako nam je važno da osjećamo povjerenje.

Fitness&SPA klub Vita poznato je ime među onima koji vole biti aktivni. Počevši kao Vita Fitness na zagrebačkom Rotoru, danas je ovo lanac Vita Sports Clubs s četiri velika kluba u kojima članovi koriste preko stotinu grupnih programa tjedno (pilates, pilates na Reformer spravama, aerobic, svi oblici yoge, Military drill, Zumba, Body sculpt, Fit box itd.), vrhunski opremljene teretane, bazene, saune i jacuzzije. Mnogi se bave i dvoranskim sportovima -košarkom, squashom, stolnim tenisom i sl., a za njih se brine preko 50 profesionalnih trenera koji su kontinuirano na raspolaganju.

Novost u Vita Sports klubovima je ponuda koja uspješno rješava najvažnije probleme koje imate kada se odlučujete za izbor fitness&SPA kluba. Prvenstveno, to je pitanje cijene - ako se odlučite za Vita Sports Clubs od 9.11. do 9.12.2012., cijena mjesečne članarine će biti 295 kuna bez plaćanja upisnine.

Potpis godišnjeg ugovora je obavezan, ali uplata ukupnog iznosa unaprijed nije, već imate mogućnost mjesečnog plaćanja članstva, u gotovini ili karticama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Imate pravo u bilo kojem trenutku koristiti bilo koji program ili sadržaj u tri Vita Sports kluba -npr. plivajte u Vita Sports Clubs Hypo Center, pilates ili teretana u Vita Sports Clubs Zagreb Tower, a znojite se na squashu u Vita Sports Clubs Rotor. Potpuno ste slobodni koristiti sve termine i tri lokacije.

Nećete vježbati istim intenzitetom kroz cijelu godinu, pa u Vita Sports klubovima možete zamrznuti članarinu na maksimalno šest mjeseci uz mjesečni paušal od 49 kuna, nakon čega nastavljate vježbati onoliko vremena koliko vam je po ugovoru preostalo prije zamrzavanja članarine. Ne propustite se dodatno informirati o ovome best buy fitness&SPA paketu u Vita Sports klubovima, na webu ili Facebooku.

Znate i sami da je vrijeme za pokret, u Viti vas očekuju s veseljem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer