Obavijesti

Vlatka Pokos je novo voditeljsko lice emisije: Živim sa stilom

Vlatka Pokos je novo voditeljsko lice emisije: Živim sa stilom
6

Vlatka Pokos ponovno stiže na male ekrane. Ovog puta kao voditeljica nove tjedne lifestyle emisije 24sata TV-a "Živim sa stilom" koja će se emitirati srijedom u 16:15h na 24sata TV


Od sljedećeg tjedna 24sata TV je za svoje gledatelje pripremio dva proljetna osvježenja u obliku nove tjedne emisije ojačane prepoznatljivim voditeljskim imenom. Vlatka Pokos, poznata hrvatska voditeljica sa zavidnim iskustvom u voditeljskim vodama biti će središnje lice tjedne emisije o ugodnom življenju Živim sa stilom.

U emisiji Vlatka Pokos gledatelje upoznaje s trendovima usmjerenim na ugodnije življenje, od opremanja doma i modnih trendova do beauty savjeta i estetske kirurgije.

Početak emitiranja rezerviran je za srijedu 30. svibnja s početkom u 16:15 sati. Prva epizoda gledatelje upoznaje s tajnama očuvanja vječne mladosti. Svoja mišljenja i stavove o temi iznijeti će različiti gosti, od stručnjaka estetske kirurgije, psihologa do poznate hrvatske kolumnistice Žuži Jelinek.

Živim sa stilom emitirati će se svake srijede u 16:15 sati na 24sata TV.

24sata TV ovime nastavlja upotpunjivati ponudu programskih formata za svoje gledatelje. Osim non-stop vijesti, 24sata TV emitira i Vijesti uživo svakim danom u 13, 18 i 22 sata, te Express, kratke petominutne vijesti uživo radnim danom svaki puni sat od 10-16 sati. Uz vijesti 24sata TV proširila je programsku shemu specijalnim formatima: emisijama 60 minuta s Tihomirom Ladišićem, talk-show o temi tjedna s gostima u studiju koja se emitira četvrtkom u 20 sati; 60 minuta s medijima, komentari novinara na temu tjedna nedjeljom u 15 sati; Živim zdravo, emisija o zdravlju i zdravom življenju utorkom u 16:15 sati; te novom lifestyle emisijom Živim sa stilom koja se emitira srijedom u 16:15 sati.

24sata TV dostupna je na maxTV, B.net, Iskon, Optima, H1 i Amis platformama, te na internetskoj stranici www.24sata.tv. Također, novosti vezane uz program 24sata TV redovito se objavljuju na društvenim mrežama Facebook: facebook.com/24sataTV i Twitter: @24sataTV.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!