Obavijesti

Zaboravljeni SMS Sandi opremio stan Gorenje proizvodima

Zaboravljeni SMS Sandi opremio stan Gorenje proizvodima
6

Sanda Mihić iz Nuštra kupila je Gorenje perilicu rublja i poslala je sms poruku s brojem računa koja ju je uključila u nagradnu igru GORENJE – NAJBOLJI IZBOR.

Premda Sanda nikada ne sudjeluje u nagradnim igrama, ipak je poslala sms poruku s brojem računa. Na to je vrlo brzo posve zaboravila, te je iznenađenje bilo još veće kada je dobila obavijest da je upravo ona osvojila glavnu nagradu – opremanje stana proizvodima Gorenje u vrijednosti 200.000 kuna!

Prvo mi nije bilo jasno što mi to govore. Sasvim sam zaboravila da sam i poslala tu poruku 5. prosinca nakon što smo kupili perilicu za rublje u Vinkovcima jer je brzo nakon toga počela gužva oko pripreme za blagdane. Kad su mi se misli malo sredile oduševljenje je bilo ogromno. Prošle godine smo renovirali kuću i nismo mogli kupiti novu kuhinju. Uzeli smo samo novu bijelu tehniku, i to sve Gorenje proizvode. Stare kuhinjske elemente smo malo preuredili, ali oni više nisu funkcionalni i jako ih je teško održavati. Palo mi je na pamet da je valjda Bog od gore vidio kako nam je bilo teško i poslao nam ovu nagradu, rekla je oduševljena Sanda Mihić.

Sanda Mihić u Nuštru živi od 1992. godine. Rodom je iz Sinja, a supruga Kazimira upoznala je na Fakultetu šumarstva u Zagrebu. Na četvrtoj godini studija su se vjenčali i u kratkom vremenu dobili dva sina Ivana i Miju. 

Za vrijeme rata obiteljska kuća Sande Mihić dobila je tri izravna pogotka granatom, a sedam je palo u dvorište kuće. Kada je Sanda došla u Nuštar u kući nisu imali struje, vode i telefona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ma to je bila ljubav neviđena, prisjeća se Sanda Mihić jer je jedino zbog supruga Kazmira pristala doći živjeti u Slavoniju, u ratom razoreni Nuštar.

Danas Sanda Mihić radi kao stručni suradnik za analize u planskom odjelu Uprave Hrvatskih šuma u Vinkovcima, suprug Kazimir je državni službenik i radi u policiji, a Ivan i Mijo su srednjoškolci strasno zaljubljeni u nogomet.

Nagradna igra GORENJE – NAJBOLJI IZBOR  trajala je od 19. studenog 2010. godine do 31. siječnja 2011. godine, a pravo sudjelovanja imali su svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su kupili barem jedan proizvod trgovačke marke Gorenje u vrijednosti iznad 500,00 kn. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 283.970,00 kn i od čega je Gorenje već 5% nagradnog fonda uplatilo u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Nuštar je malo mjesto u istočnoj Slavoniji, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, na prometnici Vinkovci-Vukovar, ali ima bogatu i burnu povijest koja seže od 12. stoljeća. U Domovinskom ratu Nuštar je bio potpuno razoren ali obranjen, i ostao je istureni neokupirani dio koji je zaustavio širene tzv. Krajine na zapad Hrvatske. Premda potpuno obnovljen, još uvijek liječi ratne rane i bori se s brojnim problemima, kao i većina mjesta na istoku Hrvatske. 

Gorenje je izuzetno zadovoljno što glavna nagrada ide upravo u Nuštar, na područje od posebne državne skrbi, te što svojom nagradom, premda dobivenom u igri na sreću, pomaže ravnomjernom razvoju i podizanju životnog standarda građana svih regija u Republici Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje