Obavijesti

Zagrebački velesajam urbanom zabavom budi Novi Zagreb!

Zagrebački velesajam urbanom zabavom budi Novi Zagreb!
18

Na Zagrebačkom velesajmu 24. i 25. svibnja 2014. ne propustite VIKEND URBANE ZABAVE uz bogat program - Street Life.


ADRENALINSKA MOTOR ATRAKCIJA

Dejan Špoljar, najbolji hrvatski motor kaskader za sve posjetitelje izvodit će tijekom cijelog vikenda neviđene akrobacije na motoru:, vožnja u krug na 1 kotaču, na vilici motora, s nogama preko volana! Demo team iz udruge Karavana za život- bikeri na cesti prezentirat će sigurnu vožnju na motoru i vožnju spretnosti.

REKREATIVCI (PRI)DRUŽITE SE! 

Vježbajte s nama uz street workout. Street workout  ili ulično vježbanje bazira se na vježbama vlastitim tijelom, zanimljivo je kako za vježbače tako i za publiku. Naučene vještine povezuju se i prezentiraju uz muziku kao freestyle.

Akrobacije u zraku - Aerial straps omogućuju izvode rotacije, salta i izdržaji u zraku. Potekle su od gimnastičkih karika sredinom prošlog stoljeća. Za razliku od karika nemaju drveni dio već se traka osigurava oko zgloba. Zahtijevaju snagu i fleksibilnost koja pokrete pretvaraju u pravu umjetnost. Malu prezentaciju i radionicu vodit će Darious Zienzis.

U Bic spring market-u razmjenite, kupite i prodajte bicikle ili opremu za bicikle.

SAJAM ANTIKVITETA PO PRVI PUTA NA VELESAJMU! 

Na Street life-u pripremamo i Antik & design buvljak-kupnja različitih starina, antiknog namješataja, numizmatičke zbirke, slike, knjige, satove, u subotu, 24. svibnja od 11 do 17 sati!

STREET MUSIC

Posjetite nas na Street life-u i uživajte u novim, neotkrivenim zvukovima. Poslušajte bendove poput Londinera, Vikend revolucije, Mjuzikl i Navaro.

Osim bendova samo za posjetitelje Street life-a svirat će i DJ Ratko i DJ Hrwo e poznati zagrebački DJ-i s bogatim iskustvom sviranja po klubovima diljem Hrvatske. Nismo zaboravili ni ljubitelje klapa. Za njihove gušte tu je Klapa Levanda. Mladi saksofonisti, državni prvaci u svojem uzrastu, Jan Tuđina, Juraj Zlatić i Denis Tišljar izvoditi će uz klasike i numere iz Ratova zvijezda, Pink Panthera, Baltazara te legendarnih Ray Charlesa i Louisa Armstronga.

Let's dance – open air! Iza 21.00 sat zaplešite na plesnjaku na otvoerenom. Ulaštite plesne cipelice i pokažite svoje najbolje plesne korake plešemo bez obzira na godine, iskustvo i na različitu muziku. Let's dance !!!

Nastupit će i plesni studio HIP HOP HOUSE.

NOGOMETNI STREET TURNIR

Igrate nogač s ekipom iz kvarta? Sjajno. Dođite k nama na Street life gdje organiziramo i nogometni street turnir – Medo. Nije kasno, još se možete prijaviti! 

Miran Pirner, jedan je od najistaknutijih predstavnika freestyle nogometa u Hrvatskoj. Riječ je o atraktivnom tehniciranju loptom. Miran će svojim zanimljivim programom biti odlična uvertira u nogometni street turnir.

STREET LIFE FOR KIDS

Uz brojna sportska i glazbena događanja pobrinuli smo se i za naše najmlađe kroz Kutak za dječju zabavu.

SKAKALICE… Roditelji povedite svoju dječicu i dok se oni bezbrižno zabavljaju na trampolinu i zračnom toboganu vi se odmorite uz neko osvježenje.

EKOLOŠKA RADIONICA Udruga Vilibald u subotu, 24. svibnja u 11,00 do 13,00 poziva na eko kreativnu radionicu za djecu „RAZVRSTAJ I SVRSTAJ“– Pokreni se! Radionica nosi temu: Iskoristimo kućni otpad! 

Storytelling "Vilko i Dlakavi čovjek" u organizaciji Laboratorija zabave - studija za igru, zabavu i smijeh čeka sve zainteresirane mališane u nedjelju, 25. 5. u 12 h.

Opustite se uz DIVINE ENERGY

Saznajte kako biti zdrava, kreativna, ispunjena osoba, puna životnog elana i energije na predavanjima i radionici koju drži Divine energy.

Govorit će se o važnim aspektima disanja, energije, zdravlja, fizičkih vježbi, izvorima energije i kako se njima napuniti. Na radionicama će se učiti vježbe disanja, vježbe punjenja energijom, te fizičke vježbe za koherenciju tijela i duha.

Tko kaže da Novi Zagreb samo spava!

Radno vrijeme je od 11 do 23 sata, a cijena ulaznice za „velike“ iznosi 10 kuna, a klinci i klinceze koji su niži od 127 cm, potpuno besplatno prolaze kroz šarena vratašca u svijet Street life-a.

Više o Street life: http://www.zv.hr/default.aspx?id=3657

Ili na https://www.facebook.com/zagreb.fair

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku