Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zašto kažu da čišćenje jetre potiče mršavljenje?

U zadnje vrijeme mršavljenje se sve češće povezuje s detoksikacijom organizma. Ali rijetko se spominje kako detox organizma nije popularna muha jednodnevnica.

Sensilab
Foto: Sensilab

Za većinu nas mršavljenje je zahtjevan proces. Uz to, već dugo vremena znamo da brze dijete nisu pravo rješenje za gubitak kilograma. U zadnje vrijeme mršavljenje se sve češće povezuje s detoksikacijom organizma. Ali rijetko se spominje kako detox organizma nije popularna muha jednodnevnica, već koristan proces koji treba da započne čišćenjem jetre. 
Čišćenje jetre potiče topljenje masnoća, a time i zdrav gubitak kilograma te dugoročno poboljšanje metabolizma.

Jetra – filtar našeg tijela 

Jetra je organ, zadužen za metabolizam masnoća i toksina koji kruže po našem tijelu. Zato je još posebno opterećena kada:
-Pijemo nepročišćenu vodu, alkohol ili slatka gazirana pića
-Jedemo masnu ili prerađenu hranu
-Udišemo zagađen zrak
-Masna jetra je također česta pojava i ako se premalo krećemo ili kada si ne priuštimo dovoljno sna.
Kada je jetra dugoročno opterećena masnoćama i toksinima, dolazi do nealkoholne masne bolesti jetre. Tada primjećujemo zamor, smanjenje energije, pad imuniteta i povećanu tjelesnu težinu. U masnoj jetri može doći i do upalnih procesa, a to je već ozbiljnije stanje pri kojem moramo potražiti pomoć liječnika.

Zdrava jetra = zdrava tjelesna težina

Kako su povezane masna bolest jetre i prekomjerna tjelesna težina? Odgovor je jednostavan. Jetra je zadužena za metabolizam masnoća i toksina, pa ih tako u zdravom organizmu lako prerađuje i izlučuje. Zbog čistog tijela imamo i bržu probavu i tim putem naše tijelo ne prikuplja zalihe masnoća, već ih usput pretvara u energiju.
Masna jetra je suviše zaposlena s čišćenjem i izlučivanjem toksina. Svu energiju preusmjerava u obnavljanje vlastitih stanica. Onda je kao čistiona, koja je toliko prljava, da sve vrijeme koristi samo za čišćenje svojih prostora, umjesto za to što bi trebala da radi.

Mršavljenje treba početi s detoksikacijom jetre!

Ako se odlučite smršaviti kada imate masnu jetru, vaš cilj postaje iznimno težak. Osnovni procesi u vašem tijelu nisu uredni:
-Probava je spora
-Regeneracija mišića traje duže i mišići zato koriste manje energije koju unosimo hranom
-Gubitak masnoća je sporiji
-Opterećen je i naš živčani sustav, zato smo često nervozni, umorni… a to nas dovodi do toga da žudimo za slatkom hranom i da u hrani tražimo utjehu.
Ako želite poboljšati svoje raspoloženje, povećati otpornost i smršaviti zdravo i dugoročno, razmislite o detoksikaciji jetre. Birajte kvalitetne proizvode koji vam to omogućuju da to učinite na prirodan način.

Preporučujemo

30 Days Liver Detox je jedini cjeloviti 30-dnevni program u Europi koji pruža dnevno i noćno čišćenje jetre. Uz paket pozorno odabranih prirodnih ekstrakata dobivate i e-knjigu s preporukama i receptima. 

Što o njemu kažu kupci?

"Poslije mjesec dana smanjio se broj triglicerida." - Ribert i Ryszarda, Pula

"Redovitom upotrebom u par mjeseci popravlja se stanje masne jetre. Primjetno je kako i uz vježbanje i promjenu prehrane kilogrami sporo odlaze, pogotovo u nekim godinama, ali uz upotrebu proizvoda to ide puno brže. Ustvari daje poticaj da se istraje u dobrim promjenama." - Jasna Antulov, Split

Ponuda za čitatelje 24sata – SAMO DANAS!
DANAS možete uz 30-dnevni program dobiti i POKLON u vrijednosti 112 kn 
Na ovaj proizvod imate 100% garanciju, što znači da ako niste zadovoljni s rezultatima, u roku od 30 dana možete vratiti prazne kutije i dobiti povrat novca.


Message