Obavijesti

Zašto Plivini vitamini B skupine?

Zašto Plivini vitamini B skupine?
2

Više od pola stoljeća Plivina kombinacija vitamina B skupine, poznatija pod imenom Plibex, omogućuje zadovoljenje povećanih potreba vašega tijela za B vitaminima.


Zato jer više od pola stoljeća Plivina kombinacija vitamina B skupine, poznatija pod imenom Plibex, omogućuje zadovoljenje povećanih potreba vašega tijela za B vitaminima. Plibex je kombinacija vitamina B1, B2, B3, B5, B6 i B12 koja se primjenjuje u različitim situacijama, među inim i kao terapijska opcija kod različitih bolesti i stanja.

Vitamini B skupine

  • smanjuju umor i iscrpljenost
  • održavaju zdravlje kose, kože i noktiju
  • čuvaju imunološki sustav

Sinergija za smanjenje umora i iscrpljenosti

Plibex osigurava dnevne potrebe za vitaminima B1, B2, B3, B5, B6 i B12 zbog čega je indiciran za prevenciju i liječenje deficita ovih važnih vitamina.  Svaki od vitamina B skupine ima svoje specifične zadaće, no, budući da u tjelesnim reakcijama nastupaju zajednički potrebno ih je uzimati u kombinaciji kao što to osigurava Plibex. Osim što pridonose normalnom metabolizmu energije, vitamini B skupine pridonose i normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. 

Zdrava i lijepa koža, kosa, nokti 

Vitamini B kompleksa, uz proteine kao potporu, pomažu koži da postane sjajnija i elastičnija, noktima da budu čvršći i kosi da bude mekša i svilenkastija. Izbjegavanjem deficita vitamina B skupine možemo odgoditi slab rast i sijeđenje kose, sušenje, crvenilo i iritaciju kože, ispucale usne i pojavu ranica na rubovima usta i oko nosa te lomljivost noktiju.

Nahranite imunološki sustav

Vitamini B kompleksa posebno se preporučuju osobama izloženim stresu, s neredovitom i jednoličnom prehranom, na dijetama za mršavljenje te kod oslabljenog imuniteta. Primjerice, za pravilan rad našega obrambenog sustava neophodnim se smatra adekvatna opskrba vitaminima B kompleksa, posebice vitaminima B1, B6 i B12.

Plibex - Plivini vitamini B skupine 

Dokazano učinkoviti 

 Vitamini B skupine topljivi su u vodi pa se u suvišku izlučuju iz tijela. To omogućuje njihovu primjenu i u višestruko višim terapijskim dozama od onih koje su dnevno propisane za podmirivanje  potreba organizma. Znanstvenici su imali cijelo jedno stoljeće za provjeru neškodljivosti i učinkovitosti vitamina B skupine, budući da je prvi otkriveni vitamin početkom 20. stoljeća bio upravo vitamin B1. Stoga je Plibex  pouzdan, učinkovit i dostupan ulog u zdravlje!

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag