Obavijesti

Želiš smršaviti prije blagdana? Postoji dobar način

Želiš smršaviti prije blagdana? Postoji dobar način
3

Svima je već poznato da je šećer najveći neprijatelj našeg tijela dok smo na dijeti. Ugljikohidrati općenito velika su prijetnja vašoj figuri.

S tim na umu otkrivamo kako da na najbolji način istopite "ljubavne ručke" uz pomoć režima koji kontrolira razine šećera u krvi, regulira probavu i metabolizam te vas čini lakšima u samo deset dana!

Istopi „ljubavne ručke“ u samo 10 dana!

Ugljikohidrati su osnova svakog zdravog režima prehrane jer pružaju energiju svim tjelesnim stanicama. Problem se javlja kada u tijelo unosimo previše ugljikohidrata ili kada većina njih ima visoki glikemijski indeks. Takva se hrana brzo pretvara u jednostavne šećere. S obzirom da je tijelo veoma učinkovito, sav višak šećera automatski se pohranjuje u obliku masti. Ako svakog dana jedemo više nego je našem tijelu zaista potrebno, počinju se akumulirati dodatni kilogrami.

Dijeta s niskim unosom ugljikohidrata učinkovita je samo kratkoročno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo tome su doskočili stručnjaci u Sensilabu i kreirali zdrav i iznimno brz program 10 DAYS Fast Slim koji će vas dovesti do cilja bez gladovanja, bez iscrpljivanja i što je najvažnije, kilogrami će nestati trajno.

10 DAYS Fast Slim nisu samo još jedne kapsule. 10 DAYS Fast Slim je intenzivan i cjelovit program za zdravo i učinkovito gubljenje kilograma koji se neće vraćati. Naime, ova vrsta dijete ograničava unos ugljikohidrata te promovira povećan unos proteina. 

Zašto?

Najveće pogodnosti koje pruža ovakav princip je "instantni gubitak kilograma". Osjećaj sitosti traje duže što direktno dovodi do smanjenog unosa hrane. U ovom slučaju apetit je toliko smanjen da možete izgubiti i dvostruko više kilograma za razliku od nekih drugih dijeta. Štoviše, zahvaljujući ketozi, sa smanjenim unosom ugljikohidrata sagorijevamo više masti.  Termin "otići u ketozu" podrazumijeva imati deficit šećera u krvi, što tijelo tjera na korištenje rezerve koja je u tijelu pohranjena u obliku masti, a to je ujedno i jedini izvor energije.

Još jedna pogodnost proteinske dijete je ta što su proteini termogenični - a to znači da naše tijelo treba više energije da ih probavi. Štoviše, čak 20 do 30 posto energije koju dobijemo kroz hranu trošimo samo da bi ju probavili.

Naručite 10 Days Fast Slim + Slimcut Fat Burner GRATIS

Posebna ponuda samo za čitatelje 24 sata!

Iskoristite kupon za dodatnih 10 % popusta 

>> AKCIJA24 

Kako 10 DAYS Fast Slim djeluje?

Paket 10 DAYS Fast Slim sadrži kombinaciju 3 prirodna dodatka prehrani  koji pomažu brzom gubitku zadnjih nekoliko kilograma viška:

kapsule A - Drainer - detoksiciraju organizam i izlučuju suvišnu vodu te tako organizam pripremaju na intenzivan proces mršavljenja

kapsule B - Glucose Balance - uravnotežuju razinu krvnog šećera i tako sprječavaju iznenadne napade gladi, potiču razgradnju masnoća te gubitak viška kilograma

kapsule C - Metabolism Support - sprječavaju apsorpciju masnoća unesenih hranom, pospješuju topljenje masnih naslaga i doprinose izvanrednim rezultatima u 10 dana!

Osim učinkovitih kapsula cjeloviti program sadrži POSEBAN PLAN PREHRANE koji su pripremili nutricionisti i u kojem nema gladovanja ni brojanja kalorija. Obroci su zdravi, uravnoteženi i iznimno laki za pripremu.

Osim toga, poklanjamo vam i BESPLATAN PLAN VJEŽBANJA kojeg su sastavili vrhunski fitness profesionalci kako bi vam pomogli da u što kraćem vremenskom roku ostvarite što bolje rezultate. Tjelesna aktivnost pomaže većem trošenju kalorija te omogućuje izgradnju mišićne mase i zdravo mršavljenje.

Naručite 10 Days Fast Slim + Slimcut Fat Burner GRATIS

Posebna ponuda samo za čitatelje 24 sata!

Iskoristite kupon za dodatnih 10 % popusta 

>> AKCIJA24

Izgubite kilograme i otopite masne naslage u isto vrijeme

Svim kupcima paketa 10 DAYS Fast Slim u ograničenom vremenskom roku POTPUNO BESPLATNO POKLANJAMO  SlimCut Fat Burner Cappuccino, ukusan napitak koji zamjenjuje vašu jutarnju i podnevnu kavu. Topi masnoće i ubrzava napredak svake dijete za mršavljenje.

Upotreba paketa 10 DAYS Fast Slim zajedno s napitkom SlimCut Fat Burner Cappuccino omogućit će vam da vaše kilograme izgubite brže. S paketom 10 DAYS Fast Slim gubite tjelesnu težinu, a s napitkom Fat Burner Cappucino gubite masne naslage i oblikujete liniju.

LINK ZA NARUDŽBU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer