Obavijesti

Želite li znati kako se igraju nenamještene tekme?

Želite li znati kako se igraju nenamještene tekme?
2

Jedinstveni kulturno-medicinski tretman „Što je muškarac bez trikova“ u nešto više od sat vremena dat će odgovore na mnoga naizgled nevažna pitanja; Kome čaj za debljanje nije pomogao? Tko si može priuštiti kavu na Stradunu?

Nakon neobične pretpremijere u Špičkovini, iluzionističko – satirični show „Što je muškarac bez trikova“ Luke Vidovića i Marija Kovača, seli u visine, točnije na 16. kat nebodera!

Premijera će se održati 8. studenog u 20 sati kad će vidikovac Zagreb Eye otvoriti svoja vrata cabaretskoj sceni i time obogatiti kulturnu ponudu grada Zagreba.

„Hvala vam, divna ste publika! Ovo je jedna od najboljih izvedbi koje sam imao, zahvaljujući upravo vama. Jako sam sretan zbog toga i zasigurno ću se ponovo vratiti.“ - rekao je Luka Vidović nakon pretpremijere u Špičkovini kojom se prvi puta predstavio u nešto drukčijem izdanju te pod redateljskom palicom Marija Kovača, spojio  naizgled nespojivu kombinaciju stand-up komedije, iluzionizma i političke satire!

Jedinstveni kulturno-medicinski tretman „Što je muškarac bez trikova“ u nešto više od sat vremena dat će odgovore na mnoga naizgled nevažna pitanja; Kome čaj za debljanje nije pomogao? Tko si može priuštiti kavu na Stradunu? Kako se igraju nenamještene nogometne utakmice? Tko se našao na udaru kritika, a tko se provukao kroz ušicu igle?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novootvoreni prostor vidikovac Zagreb Eye, na 16. katu Ilice 1, pruža spektakularan panoramski pogled na Zagreb i tako čini jedinstvenu lokaciju za Vidovićev show „Što je muškarac bez trikova“.

„Željeli smo se odmaknuti od klasičnog teatra pa smo pretpremijeru igrali u Špičkovini, omiljenu samom političkom vrhu, a nastavak igranja zaista nije mogao biti bolji – vidikovac Zagreb Eye je mjesto u koje sam se zaljubio na prvi pogled jer će publici pružiti jedinstveni doživljaj i mislim da smo ovom suradnjom prava atrakcija u ovom dijelu Europe“ poručuje Luka Vidović ususret prvoj sezoni nove predstave. Kovaču i Vidoviću ovo je prva takva suradnja, a predstava će igrati i na engleskom jeziku.

Legenda kaže da će ljubav para koji se poljubi na vidikovcu trajati vječno. Organizatori poručuju da će vam možda prisjesti ljubav nakon predstave (nekima je možda prisjela neovisno o predstavi ili vidikovcu) ali svakako testirajte teoriju na vidikovcu Zagreb Eye i to svakog četvrtka u studenom (14., 21. i 28.11.) od 20 sati, kad će ordinirati Luka Vidović.

O ekskluzivnosti samog prostora i predstave , govori i činjenica da će za svaku pojedinačnu izvedbu, u prodaju,  biti pušteno svega devedeset ulaznica stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 28. listopada putem www.eventim.hr  ili na recepciji vidikovca Zagreb Eye po cijeni od 60 kn u pretprodaji ili 75 kn na dan predstave.

Sve novosti pratite na facebook stranici MenartBpm ili na www.lukavidovic.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje