Obavijesti

Komentari 2

Želite novi Toshiba 3D laptop? Prijavite se i osvojite ga!

Želite novi Toshiba 3D laptop? Prijavite se i osvojite ga!
1

U novoj nagradnoj igri, koja se u periodu od 21. - 25. studenog održava na portalu pametnakuna.hr, sudionici imaju priliku osovjiti vrhunski Toshiba 3D laptop

Pametna kuna vam u svojoj novoj nagradnoj igri pruža jedinstvenu priliku da osvojite vrhunsko prijenosno računalo marke Toshiba.

Igra održava se u razdoblju od 21. studenog u 10:00 sati do 25. studenog 2011. godine u 14:59 sati, a sve što trebate napravii je posjetiti Pametnu kunu, odgovoriti na tri jednostavna pitanja i pričekati petak kada objavljujemo ime sretnog dobitnika! Dobitnik će biti izvučen slučajnim putem pomoću računala, a nagrada će mu biti dostavljena na kućnu adresu.

Detaljna pravila nagradne igre potražite ovdje.

O nagradi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Toshiba F750, vrijednosti  11999 kuna, može se pohvaliti revolucionarnim 3D zaslonom TruBrite® od 39,6 cm (15,6 inča) s Full HD razlučivošću, kojom ruši sve granice pružajući vam mogućnost uživanja u 3D sadržajima bez potrebe za 3D naočalama. Inovativna tehnologija praćenja lica prilagođava slike kako bi one odgovarale vašem kutu gledanja, a funkcija istodobnog gledanja 2D i 3D sadržaja omogućuje vam da istovremeno uživate u 3D slikama i pregledavate internetske sadržaje.

Granice? Ne postoje.

Ugrađeni Blu-ray Disc™ reproduktor omogućuje vam da uživate u zabavi sljedeće generacije, a zahvaljujući HDMI sučelju, koje je također ugrađeno, u 3D Blu-ray i 3D DVD filmovima možete uživati i putem kompatibilnih 3D televizora. Toshibinu tehnologiju pretvorbe sadržaja iz 2D u 3D format moći ćete primijeniti i na vlastitoj zbirci 2D filmova koji će vama naočigled dobiti nove razine dubine.

Nagradu nam je osigurao Microline, jedna od najstarijih informatičkih tvrtki u Hrvatskoj koja uspješno posluje već gotovo 20 godina, a  posjeduje i ISO 9001:2000 certifikat.  U ponudi Microlinea se nalaze proizvodi i oprema poznatih svjetskih robnih maraka  kao što su LG, Logitech, Canon, OKI, SonyEricsson, Gigabyte, Samsung , Genius i drugi. Poslovanje Microlinea se temelji na efikasnoj Internet aplikaciji ( MOL= Microline OnLine) razvijenoj unutar kuće putem koje je moguće opslužiti nekoliko stotina kupaca istovremeno, te time ponuditi vrlo povoljne cijene i  brzu isporuku na lokaciju kupca. Više detalja  na www.microline.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1