Obavijesti

Sport

Komentari 127

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
26

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

Na minhenskoj Allianz Areni nogometaši Bayerna i madridskog Reala su odigrali prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka, pobjednika nije bilo nakon 2-2 (0-1) tijekom 90 minuta igre te se drama seli na uzvrat i madridski Santiago Bernabeu.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Real je poveo u 24. minuti golom Vinicius Juniora, dok je preokret uslijedio početkom nastavka. U 53. minuti Leroy Sane je pogodio za 1-1, dok je u 57. Harry Kane realizirao jedanaesterac za 2-1 Bayerna. Konačnih 2-2 postavio je Vinicius Junior u 83. minuti kada je pogodio s bijele točke.

Samo je četrdeset sekundi trebalo Bayernu da kreira prvu veliku priliku na susretu. Pred madridska vrata izbio je Sane, ali je nakon njegovog udarca, malo iskosa, dobro nogom reagirao vratar Reala Lunin.

Champions League - Semi Final - First Leg - Bayern Munich v Real Madrid

Kao i kod Manchester Cityja, u uzvratnom ogledu četvrtfinala, Real je igrao tako što je svih njegovih jedanaest igrača stajalo iza lopte. Real se u uvodnih dvadeset minuta isključivo branio, a Bayern je pokušavao prijetiti kroz gusto postavljenu suparničku obranu.

Nakon slabašnog pokušaja Kanea u sedmoj minuti opet je Sane bio prijetnja za Madriđane, ali je tom prilikom igrač Bayerna bio neprecizan. Imao je potom lukavi pokušaj sa sredine terena Kanea, pucali su Musiala i Goretzka, dok je Real prvi udarac prema suparničkim vratima i uopće prvi izlet prema vrataru Neuera okrunio pogotkom.

U 24. minuti je sjajnim dodavanjem Toni Kroos izbacio iz igre kompletnu obranu Bayerna. Sam je pred Neuera izašao Vinicius Junior i lako plasirao loptu za 1-0.

Pogodak nije promijenio ništa na travnjaku do kraja poluvremena. Bayern je pleo mrežu oko suparničkog šesnaesterca, ali je u svemu nedostajalo završno dodavanje i pravi udarac. Malo prije odlaska na odmor još je jednom dobro pokušao Kane iz slobodnog udarca, s 18 metara, ali nije pogodio cilj.

Champions League - Semi Final - First Leg - Bayern Munich v Real Madrid

Prvu veliku šansu u nastavku je imao Real u 51. minuti. Kombinirali su Bellignham i Kross, a njemački nogometaš je vrlo dobro pucao u suprotni kut, ali je Neuer spriječio novi pogodak gostiju. I potom se dogodio potpuni preokret u samo nekoliko minuta.

Sane je u 53. minuti izjednačio na 1-1 nakon što se iskosa sjurio prema šesnaestercu i žestokim udarcem pogodio prvi kut Luninovih vrata. Četiri minute kasnije uslijedila je još veća erupcija oduševljenja na Allianz Areni. Svemu je prethodio prekršaj Lucasa Vazqueza u šesnaestercu Reala na Musiali, a Kane je pogodio s bijele točke za 2-1.

Nakon preokreta nastavila se bolja igra Bayerna te je domaćin i dalje stvarao veći broj prilika. U 66. minuti je blokiran udarac Kanea, dok je minutu kasnije Dier vrlo dobro pucao glavom nakon kornera, ali je ostalo 2-1.

Champions League - Semi Final - First Leg - Bayern Munich v Real Madrid

U samoj završnici susreta napokon je Real pokazao žešći angažman u igri prema naprijed pa je prvo Vinicius Junior u 79. minuti ozbiljno zaprijetio, ali je Neuer obranio, dok su gosti četiri minute kasnije izjednačili. Kim je napravio prekršaj na Rodrygu, a njegov sunarodnjak Vinicius Junior je pogodio s bijele točke za konačnih 2-2.

Champions League - Semi Final - First Leg - Bayern Munich v Real Madrid

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić za Real je zaigrao od 75. minute.

Uzvratna utakmica se na Santiago Bernabeu igra u srijedu, 8. svibnja.

U srijedu će, s početkom u 21 sati, u Dortmundu prvu polufinalnu utakmicu odigrati Borussia i Paris St. Germain.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, polufinale, 1. utakmica 21.00 , Allianz Arena; sudac: Clement Turpin (Francuska)
Bayern
Sane 53', Kane 57'
2 : 2
Real Madrid
Vinicius 24', 83'
Sortiranje događaja
90+3'

KRAAAAAAAAAAJ! Bayern i Real remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Bayern je dominirao veći dio susreta i vodio, ali gosti su uspjeli izvući remi. Sane i Kane zabijali su za domaćine, a Vinicius je Realu donio vrijednih 2-2 uoči uzvrata u Madridu. 

90'

Igrat će se još tri minute sudačke nadoknade. 

87'

Sane je izašao kod Bayerna, a zamijenio ga je Davies. Kod gostiju je Joselu zamijenio Rodryga. 

83'

Goooool! Real je izjednačio na 2-2, zabio je Vinicius. 

82'

Penal za Real! Vinicius je proigrao u petercu Rodryga kojeg je srušio Kim Min Jae, a Turpin je pokazao na bijelu točku. 

Komentari 127