To je to što me zanima!

13.6. Knin - proslava sv. Ante uz vrhunske delicije s roštilja

Pretposljednje izlučno natjecanje 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec ove će se subote održati u središtu Knina, u parku nasuprot Gradske uprave u 12 h.
Vidi originalni članak

Pretposljednje izlučno natjecanje 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec ove će se subote održati u središtu Knina, u parku preko puta Gradske uprave s početkom u 12 sati. Lokalni zaljubljenici u pripremu mesa na žaru po prvi će put dobiti priliku pokazati svoje umijeće pred sugrađanima uz koncert grupe Joy, Roštilj akademiju Branka Ognjenovića i nagradna natjecanja za posjetitelje proslaviti Dan grada i sv. Antu. No, glavne zvijezde cjelodnevne zabave zasigurno će biti Sveti Bartolomej Josipa Blaževića koji je u svoj tim okupio predstavnike istoimene Udruge osoba s invaliditetom, Kninjanin na privremenom radu u Sloveniji Ante Gambiroža i njegova ekipa Gurmani, Krijesnice Marija Teskere, Vodenjaci Marija Lukića, Boris Vojnović i Vatreni dečki koji se uzdaju u početničku sreću te Knin gourmet Željka Šimunca u čijem je sastavu i jedan Drnišanin.

Sve njihove tajne prisutnima će do 19 sati otkrivati uvijek vesela Martina Validžić, a da ne bude gladnih i žednih pobrinut će se Zlatni ćevap meni po cijeni od 25 kuna koji uključuje velike PIK Vrbovec ćevapčiće u Mlinarovom somunu te piće po izboru. Najbolji tim gledat ćemo još jednom na zagrebačkom finalu 28. lipnja kada će u konkurenciji pobjednika ostalih izlučnih natjecanja legendarnu gastro nagradu  pokušati osvojiti u ime Kraljevskog grada.

Osim u kategorijama ćevapčići, ražnjići, pljeskavica, vratina i junetina ekipe će demonstrirati i svoju vještinu u pranju roštilja Permetalom, dok će se posjetitelji uz malo truda moći okušati u Mlinar Tortomlatu, gastro pogađalici PIK pogodi tko sam, Jamnica Gajbomjeru i utrci Osječko 1664.  

Ulaz na cijelo događanje besplatan je za sve koji sa sobom donose dobru volju!

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata i suorganizaciji grada Knina uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje, Kotanyija, Konzuma, Osječkog 1664 te Iskona.

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata i suorganizaciji grada Knina, uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje, Kotanyija, Konzuma, Osječkog 1664 te Iskona.

Prati specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Idi na 24sata