Obavijesti

13.6. Knin - proslava sv. Ante uz vrhunske delicije s roštilja

13.6. Knin - proslava sv. Ante uz vrhunske delicije s roštilja
16

Pretposljednje izlučno natjecanje 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec ove će se subote održati u središtu Knina, u parku nasuprot Gradske uprave u 12 h.

Pretposljednje izlučno natjecanje 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec ove će se subote održati u središtu Knina, u parku preko puta Gradske uprave s početkom u 12 sati. Lokalni zaljubljenici u pripremu mesa na žaru po prvi će put dobiti priliku pokazati svoje umijeće pred sugrađanima uz koncert grupe Joy, Roštilj akademiju Branka Ognjenovića i nagradna natjecanja za posjetitelje proslaviti Dan grada i sv. Antu. No, glavne zvijezde cjelodnevne zabave zasigurno će biti Sveti Bartolomej Josipa Blaževića koji je u svoj tim okupio predstavnike istoimene Udruge osoba s invaliditetom, Kninjanin na privremenom radu u Sloveniji Ante Gambiroža i njegova ekipa Gurmani, Krijesnice Marija Teskere, Vodenjaci Marija Lukića, Boris Vojnović i Vatreni dečki koji se uzdaju u početničku sreću te Knin gourmet Željka Šimunca u čijem je sastavu i jedan Drnišanin.

Sve njihove tajne prisutnima će do 19 sati otkrivati uvijek vesela Martina Validžić, a da ne bude gladnih i žednih pobrinut će se Zlatni ćevap meni po cijeni od 25 kuna koji uključuje velike PIK Vrbovec ćevapčiće u Mlinarovom somunu te piće po izboru. Najbolji tim gledat ćemo još jednom na zagrebačkom finalu 28. lipnja kada će u konkurenciji pobjednika ostalih izlučnih natjecanja legendarnu gastro nagradu  pokušati osvojiti u ime Kraljevskog grada.

Osim u kategorijama ćevapčići, ražnjići, pljeskavica, vratina i junetina ekipe će demonstrirati i svoju vještinu u pranju roštilja Permetalom, dok će se posjetitelji uz malo truda moći okušati u Mlinar Tortomlatu, gastro pogađalici PIK pogodi tko sam, Jamnica Gajbomjeru i utrci Osječko 1664.  

Ulaz na cijelo događanje besplatan je za sve koji sa sobom donose dobru volju!

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata i suorganizaciji grada Knina uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje, Kotanyija, Konzuma, Osječkog 1664 te Iskona.

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata i suorganizaciji grada Knina, uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje, Kotanyija, Konzuma, Osječkog 1664 te Iskona.

Prati specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje