To je to što me zanima!

20 darova za 20 godina uspješnog poslovanja Euroherca

Na tiskovnoj konferenciji održanoj 15. svibnja u prostorijama Društva predstavljena je akcija „20 darova za 20 godina“, kojom Euroherc obilježava 20 godina svog poslovanja
Vidi originalni članak

Kroz 20 donacija udrugama, odgojno-obrazovnim ustanovama, sportskim klubovima, kulturnim institucijama usmjerenim prema mladima diljem Hrvatske, Euroherc će donirati ukupno milijun kuna. Akcijom se želi potaknuti mlade na aktivno i kreativno provođenje slobodnog vremena te potaknuti njihovu aktivnu ulogu u društvu. Sredstva su namijenjena poboljšavanju uvjeta rada i provođenja aktivnosti.

Akcija je predstavljena na Međunarodni dan obitelji, usmjerena je prema mladima, koji će danas sutra imati svoje obitelji, kao i prema najmlađim članovima našeg društva, za čiji je pravilan razvoj obitelj od iznimnog značaja. Akcijom smo željeli poručiti kako je naša obveza i dužnost usmjeravati mlade na njihovom životnom putu i omogućiti im uvjete za razvijanje svih njihovih potencijala. Pravilan razvoj mladog čovjeka, kao nositelja zajedničkog prosperiteta, bitan je za budućnost svih nas - pojasnila je gđa. Mladenka Grgić, predsjednica Nadzornog odbora Euroherc osiguranja.

Dr. sc. Damir Zorić, predsjednik Uprave Euroherc osiguranja rekao je kako su se kao dobar susjed malo osvrnuli oko sebe i uz malo truda pronašli tople ljudske priče i neograničen entuzijazam u našim sredinama - ljude koji oko sebe okupljaju mlade, potiču ih na kvalitetno korištenje slobodnog vremena, kreativnost, humani rad, i koji šire entuzijazam, pozitivnu energiju i potiču neke danas pomalo izgubljene vrijednosti.

Na tiskovnoj konferenciju uručena je prva u nizu od 20 donacija u vrijednosti od 50.000 kuna Društvu Naša djeca Zabok. Predstavnici Društva Naša djeca gđi. Jasenki Borovčak, donaciju je uručila Anđelka Braica, direktorica Sektora prodaje Euroherc osiguranja.

Logopedski kabinet u Zaboku jedini je na području Krapinsko-zagorske županije, a donacija je namijenjena za kupnju novog logopedskog uređaja i unapređenje rada logopedskog centra. Prisutnima se obratila i gđa. Tamara Miletić Damjanović, logopedica društva istaknula kako iz godine u godinu raste broj djece s određenim problemima u govoru.

Ranim detektiranjem većina problema može se brzo ukloniti, pri čemu će ovaj uređaji biti od iznimne koristi. Miletić je istaknula kako se nada da će ova akcija potaknuti i ostale gospodarske subjekte, ali i pojedince, da se osvrnu oko sebe i vide na koji način mogu pomoći unaprjeđenju kvalitete života svih nas.

Program aktivnosti Euroherca predviđen je za 20 druženja diljem Lijepe naše. Akciju možete pratiti na 20godina.euroherc.hr. Budete li u prigodi, svakako nam se pridružite!

Idi na 24sata