To je to što me zanima!

5 najučinkovitijih metoda za rješavanje stresa. Provjereno!

Stres je jedan od glavnih uzročnika bolesti današnjeg doba i neprijatelj br. 1 našeg tijela, ali i uma. Srećom, postoje učinkovite antistresne metode
Vidi originalni članak

Pomoću njih se možete osloboditi nakupljenog stresa te pronaći prijeko potreban balans. Rješenje? Wellness i spa tretmani toplica! 

Osim što u toplicama možete uživati tijekom cijele godine, također pružaju provjerene antistresne tretmane poput revitalizirajuće snage sauna i masaža, kupanja u bazenima s ljekovitom termalnom vodom i ljekovitim termalnim blatom, i to sve u pratnji zdrave gastronomije.  

1.Saune

Blagodate učinke sauna otkrili su Finci koji u njima uživaju već više od 1000 godina. Boravak u prostoriji od drva s visokom temperaturom povoljno utječe na tijelo, kožu, krvotok, dišne putove, ali i psihu. Nakon boravka u sauni, preporučljiva je promjena temperature stoga vam predlažemo korištenje bazena. U saunama možete uživati u Moravskim Toplicama i Hotelu Vivat Superior 4*!

2.Bazeni s ljekovitom termalnom vodom 

Termalna voda spada među ljekovite mineralne vode iz skupine sumpornih voda te se upotrebljava za ublažavanje simptoma reumatskih bolesti, postoperativnih procesa i posljedica ozljeda zglobova i kostiju. Blagonaklono utječe i na različita kožna oboljenja, zacjeljuje i njeguje kožu. Najvećim bazenskim kupalištem, s ljekovitom termalnom vodom, u Hrvatskoj se mogu pohvaliti Terme Tuhelj i Hotel Well 4*!

3.Masaže

Riješite se stresa i napetosti uz najbolji mogući način – relaksirajućom masažom.Masaže opuštaju tijelo i mišiče, i ono najbitinije uklanjaju bolove u određenom području. Potiču cirkulaciju te uz mirnu muziku djeluju kao meditacija. U opuštajućim masažama možete uživati u Opatiji i Hotelu Bristol 4*!

4.Tjelovježba

U zdravom tijelu, zdrav duh! Svoje fizičko zdravlje možete ojačati i očuvati bavljenjem fizičkom aktivnošću, koja izrazito pomaže i mentalnom zdravlju te umanjuje rizik srčanih udara. Znate kako doktori kažu, samo 20 minuta hodanja dnevno dovoljno je za početak. U obnovljenom fitness centru, koji se proteže na 32m2, možete uživati u Termama Maribor i Hotelu Habakuk 4*!

5.Putovanja 

I za kraj, putovanja, putovanja, putovanja! Uzmite slobodno, pobjegnite od posla, maknite se od kompjutera i pametnih telefona koji vas prate u stopu. Krenite na kratki izlet u prirodu, otputujte u europsku city break destinaciju, u Istru, susjedni grad na moru… Jednostavno - mind off, relax on! I gdje pronaći najveći izbor putovanja s visokim popustima nego na Megabonu!


Idi na 24sata