Obavijesti

5 najučinkovitijih metoda za rješavanje stresa. Provjereno!

5 najučinkovitijih metoda za rješavanje stresa. Provjereno!
15

Stres je jedan od glavnih uzročnika bolesti današnjeg doba i neprijatelj br. 1 našeg tijela, ali i uma. Srećom, postoje učinkovite antistresne metode

Pomoću njih se možete osloboditi nakupljenog stresa te pronaći prijeko potreban balans. Rješenje? Wellness i spa tretmani toplica! 

Osim što u toplicama možete uživati tijekom cijele godine, također pružaju provjerene antistresne tretmane poput revitalizirajuće snage sauna i masaža, kupanja u bazenima s ljekovitom termalnom vodom i ljekovitim termalnim blatom, i to sve u pratnji zdrave gastronomije.  

1.Saune

Blagodate učinke sauna otkrili su Finci koji u njima uživaju već više od 1000 godina. Boravak u prostoriji od drva s visokom temperaturom povoljno utječe na tijelo, kožu, krvotok, dišne putove, ali i psihu. Nakon boravka u sauni, preporučljiva je promjena temperature stoga vam predlažemo korištenje bazena. U saunama možete uživati u Moravskim Toplicama i Hotelu Vivat Superior 4*!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2.Bazeni s ljekovitom termalnom vodom 

Termalna voda spada među ljekovite mineralne vode iz skupine sumpornih voda te se upotrebljava za ublažavanje simptoma reumatskih bolesti, postoperativnih procesa i posljedica ozljeda zglobova i kostiju. Blagonaklono utječe i na različita kožna oboljenja, zacjeljuje i njeguje kožu. Najvećim bazenskim kupalištem, s ljekovitom termalnom vodom, u Hrvatskoj se mogu pohvaliti Terme Tuhelj i Hotel Well 4*!

3.Masaže

Riješite se stresa i napetosti uz najbolji mogući način – relaksirajućom masažom.Masaže opuštaju tijelo i mišiče, i ono najbitinije uklanjaju bolove u određenom području. Potiču cirkulaciju te uz mirnu muziku djeluju kao meditacija. U opuštajućim masažama možete uživati u Opatiji i Hotelu Bristol 4*!

4.Tjelovježba

U zdravom tijelu, zdrav duh! Svoje fizičko zdravlje možete ojačati i očuvati bavljenjem fizičkom aktivnošću, koja izrazito pomaže i mentalnom zdravlju te umanjuje rizik srčanih udara. Znate kako doktori kažu, samo 20 minuta hodanja dnevno dovoljno je za početak. U obnovljenom fitness centru, koji se proteže na 32m2, možete uživati u Termama Maribor i Hotelu Habakuk 4*!

5.Putovanja 

I za kraj, putovanja, putovanja, putovanja! Uzmite slobodno, pobjegnite od posla, maknite se od kompjutera i pametnih telefona koji vas prate u stopu. Krenite na kratki izlet u prirodu, otputujte u europsku city break destinaciju, u Istru, susjedni grad na moru… Jednostavno - mind off, relax on! I gdje pronaći najveći izbor putovanja s visokim popustima nego na Megabonu!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina