To je to što me zanima!

Atraktivne navijačice dodatni su poziv na večerašnji spektakl

Večeras košarkaši Cedevite dočekuju u Zagrebu Crvenu zvezdu - nakon dvije utakmice u Beogradu i rezultata 0:2 puna dvorana i podrška s tribina bit će presudne u stizanju rezultata
Vidi originalni članak

Vrhunske košarkaške predstave ponovno stanuju u Zagrebu – Cedevita u Zagrebu dočekuje Crvenu zvezdu u finalu iznimno uzbudljive regionalne lige! Iako su košarkaši Cedevite izgubili prve dvije utakmice finalne serije u Beogradu, igrane proteklog vikenda, zagrebački dečki pokazali su da se mogu ravnopravno nositi s favoriziranom ekipom Crvene zvezde. Unatoč lošim počecima u obje utakmice, košarkaši Cedevite pokazali su hrabrost i karakter te u obje beogradske utakmice bili vrlo blizu preokretu. 

A da mogu preokrenuti šanse u svoju korist pred vlastitom publikom Cedevita je pokazala u zagrebačkim utakmicama polufinala kada su se, nošeni podrškom navijača, košarkaši Cedevite junačkom igrom vratili u seriju pobjedama protiv Budućnosti!

Vrućoj atmosferi u Domu sportova pridonijet će i cheerleadersice, navijačice Cedevite koje već 9 godina podižu navijačku atmosferu na Cedevitinim utakmicama. Tako će i večeras ove djevojke  - Jelena, Marija, Noelle, Margerita, Nikolina, Lada, Laura, Maja, Helena, Lucija, Petra  - svojim plesnim zanosom i ljupkim osmjesima očarati tribine Doma sportova, a košarkaše Cedevite zdušnim navijanjem bodriti prema još jednom preokretu. 

A preokret će biti potreban u zagrebačkoj finalnoj seriji - kao i protiv Budućnosti, podrška s tribina bit će presudna u Cedevitinoj borbi za osvajanje titule regionalnog prvaka i zadržavanje trofeja i ove sezone u Zagrebu. 

Nakon prošlogodišnje pobjede Cibone, Cedevita je u prilici da ovaj prestižni trofej ostane u našem glavnom gradu i da se preseli samo od Draženovog doma do Cedevitinog Doma košarke na Velesajmu.

Stoga ispunimo dvoranu do posljednjeg mjesta i podržimo Cedevitu u borbi za sam vrh ABA lige! 

Utakmice se igraju u srijedu i četvrtak u 20.30 sati, u maloj dvorani Doma sportova, a u klubu su i za ovaj finale zadržali cijenu od 20 kuna  - zato požurite jer je interes vrlo velik. Očekujemo da će dvorana Doma sportova biti pretijesna za sve one koji bi željeli pogledati zagrebačke košarkaše u srazu s odličnom Zvezdom, jer ova dionica finala najveća je klupska košarkaška predstava u Zagrebu nakon dugo vremena i vrhunska sportska poslastica! 

Ulaznice se mogu kupiti ovdje preko sustava Eventim, u ponedjeljak i utorak u Domu košarke na Zagrebačkom velesajmu od 16 do 20 sati, te na blagajni Doma sportova u srijedu i četvrtak.

Idi na 24sata