Obavijesti

Atraktivne navijačice dodatni su poziv na večerašnji spektakl

Atraktivne navijačice dodatni su poziv na večerašnji spektakl
7

Večeras košarkaši Cedevite dočekuju u Zagrebu Crvenu zvezdu - nakon dvije utakmice u Beogradu i rezultata 0:2 puna dvorana i podrška s tribina bit će presudne u stizanju rezultata

Vrhunske košarkaške predstave ponovno stanuju u Zagrebu – Cedevita u Zagrebu dočekuje Crvenu zvezdu u finalu iznimno uzbudljive regionalne lige! Iako su košarkaši Cedevite izgubili prve dvije utakmice finalne serije u Beogradu, igrane proteklog vikenda, zagrebački dečki pokazali su da se mogu ravnopravno nositi s favoriziranom ekipom Crvene zvezde. Unatoč lošim počecima u obje utakmice, košarkaši Cedevite pokazali su hrabrost i karakter te u obje beogradske utakmice bili vrlo blizu preokretu. 

A da mogu preokrenuti šanse u svoju korist pred vlastitom publikom Cedevita je pokazala u zagrebačkim utakmicama polufinala kada su se, nošeni podrškom navijača, košarkaši Cedevite junačkom igrom vratili u seriju pobjedama protiv Budućnosti!

Vrućoj atmosferi u Domu sportova pridonijet će i cheerleadersice, navijačice Cedevite koje već 9 godina podižu navijačku atmosferu na Cedevitinim utakmicama. Tako će i večeras ove djevojke  - Jelena, Marija, Noelle, Margerita, Nikolina, Lada, Laura, Maja, Helena, Lucija, Petra  - svojim plesnim zanosom i ljupkim osmjesima očarati tribine Doma sportova, a košarkaše Cedevite zdušnim navijanjem bodriti prema još jednom preokretu. 

A preokret će biti potreban u zagrebačkoj finalnoj seriji - kao i protiv Budućnosti, podrška s tribina bit će presudna u Cedevitinoj borbi za osvajanje titule regionalnog prvaka i zadržavanje trofeja i ove sezone u Zagrebu. 

Nakon prošlogodišnje pobjede Cibone, Cedevita je u prilici da ovaj prestižni trofej ostane u našem glavnom gradu i da se preseli samo od Draženovog doma do Cedevitinog Doma košarke na Velesajmu.

Stoga ispunimo dvoranu do posljednjeg mjesta i podržimo Cedevitu u borbi za sam vrh ABA lige! 

Utakmice se igraju u srijedu i četvrtak u 20.30 sati, u maloj dvorani Doma sportova, a u klubu su i za ovaj finale zadržali cijenu od 20 kuna  - zato požurite jer je interes vrlo velik. Očekujemo da će dvorana Doma sportova biti pretijesna za sve one koji bi željeli pogledati zagrebačke košarkaše u srazu s odličnom Zvezdom, jer ova dionica finala najveća je klupska košarkaška predstava u Zagrebu nakon dugo vremena i vrhunska sportska poslastica! 

Ulaznice se mogu kupiti ovdje preko sustava Eventim, u ponedjeljak i utorak u Domu košarke na Zagrebačkom velesajmu od 16 do 20 sati, te na blagajni Doma sportova u srijedu i četvrtak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje