To je to što me zanima!

Bled - prekrasna priroda na najljepšem simbolu Slovenije

Slovenci predivni Bled ponosno predlažu svakom turistu koji se zanima za najveće ljepote Slovenije. I potpuno su u pravu! Ljepota prirode zaista ostavlja bez daha.
Vidi originalni članak

Ono što čini Bled tako posebnim je priroda. Oblikovala je najljepše oblike, dodala im prizvuk nježnosti te ih ovila predivnim bojama.  Bledski dvorac, jezero i otočić u sredini s crkvom Marijina Uznesenja najljepši su slovenski simboli nadaleko poznati u svijetu, dok su bledske slasne kremšnite poznatije u našem kraju. Klizanje kroz modro-zelene površine jezera, obilazak otočića s bujnim zelenilom, šetnja kroz kanjon divlje rijeke Radovne, silazak u tajanstvenu špilju, planinarenje okolnim brdima i planinama te pogled na netaktnutu prirodu NP Triglav samo su neke stvari koje obavezno morate obići i napraviti prilikom posjete ovom magičnom mjestu. Uz mnogobrojne ljetne i zimske sportove, izlete, tradicionalne priredbe i bogatu gastronomsku ponudu vaše će putovanje biti potpuno.

Ako još niste posjetili čarobni Bled, ne brinite. Portal Megabon vam nudi idealnu priliku za to! Uz mnogobrojne hotele u Hrvatskoj i Europi, u svoju je ponudu povoljnijih smještajnim kapaciteta uvrstio i odličan hotel Krim, koji svojim gostima nudi udoban boravak i vrhunsku uslugu u središtu Bleda.  Hotel, smješten u neposrednoj blizini Bledskog jezera i sportske dvorane, ponosi se 50 godina dugom i bogatom tradicijom. Uz brojne mogućnosti za provođenje opuštajućeg i aktivnog odmora, posebno je popularan kod sportaša, turističkih grupa i individualaca koji traže udoban i povoljan smještaj u središtu mjesta.

Klikom na www.megabon.eu saznat ćete sve dodatne informacije o hotelu Krim. Nezaboravan vikend na Bledu možete provesti uz 52% popusta. Ponuda od 529 HRK uključuje 1 noćenje za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi s uključenim polupansionom, pićem dobrodošlice, 2-satnim korištenjem wellness centra te besplatnim parkingom. 

Idi na 24sata