Obavijesti

Bled - prekrasna priroda na najljepšem simbolu Slovenije

Bled - prekrasna priroda na najljepšem simbolu Slovenije
6

Slovenci predivni Bled ponosno predlažu svakom turistu koji se zanima za najveće ljepote Slovenije. I potpuno su u pravu! Ljepota prirode zaista ostavlja bez daha.

Ono što čini Bled tako posebnim je priroda. Oblikovala je najljepše oblike, dodala im prizvuk nježnosti te ih ovila predivnim bojama.  Bledski dvorac, jezero i otočić u sredini s crkvom Marijina Uznesenja najljepši su slovenski simboli nadaleko poznati u svijetu, dok su bledske slasne kremšnite poznatije u našem kraju. Klizanje kroz modro-zelene površine jezera, obilazak otočića s bujnim zelenilom, šetnja kroz kanjon divlje rijeke Radovne, silazak u tajanstvenu špilju, planinarenje okolnim brdima i planinama te pogled na netaktnutu prirodu NP Triglav samo su neke stvari koje obavezno morate obići i napraviti prilikom posjete ovom magičnom mjestu. Uz mnogobrojne ljetne i zimske sportove, izlete, tradicionalne priredbe i bogatu gastronomsku ponudu vaše će putovanje biti potpuno.

Ako još niste posjetili čarobni Bled, ne brinite. Portal Megabon vam nudi idealnu priliku za to! Uz mnogobrojne hotele u Hrvatskoj i Europi, u svoju je ponudu povoljnijih smještajnim kapaciteta uvrstio i odličan hotel Krim, koji svojim gostima nudi udoban boravak i vrhunsku uslugu u središtu Bleda.  Hotel, smješten u neposrednoj blizini Bledskog jezera i sportske dvorane, ponosi se 50 godina dugom i bogatom tradicijom. Uz brojne mogućnosti za provođenje opuštajućeg i aktivnog odmora, posebno je popularan kod sportaša, turističkih grupa i individualaca koji traže udoban i povoljan smještaj u središtu mjesta.

Klikom na www.megabon.eu saznat ćete sve dodatne informacije o hotelu Krim. Nezaboravan vikend na Bledu možete provesti uz 52% popusta. Ponuda od 529 HRK uključuje 1 noćenje za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi s uključenim polupansionom, pićem dobrodošlice, 2-satnim korištenjem wellness centra te besplatnim parkingom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.
Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja