To je to što me zanima!

Centar zdravlja u centru Zagreba

Na svega nekoliko koraka od glavnog zagrebačkog trga, na adresi Amruševa 6, otvorena je nova Poliklinika Amruševa koja okuplja vrhunski tim liječnika
Vidi originalni članak

Ovaj “centar zdravlja u centru Zagreba” nudi vrhunsku medicinsku uslugu jer, prije svega, okuplja tim renomiranih liječnika, ali i na jednome mjestu nudi cjelovitu medicinsku infrastrukturu – od laboratorijskih pretraga do specijalističkih ordinacija, operacijskih sala i prostorija za post-operativni oporavak.

 Investitor Heruc d.d. je uložio više od sedam milijuna kuna u adaptaciju prostora koji zadovoljava najstrože medicinske zahtjeve europske regulative. “Kao grupa koja se bavi razvojem i ulaganjem u razvojne segmente gospodarstva, prepoznali smo potrebu društva i grada Zagreba za ovakvom zgradom. Spojilo se da je Heruc d.d. vlasnik idealne nekretnine u najstrožem centru Zagreba, koja je imala sve kvalitete potrebne za takav projekt. Poslovni pothvat je bio izazovan, ali i jasan, budući da je utemeljen na stvarnim potrebama građana i grada. Dodatnu potvrdu smo dobili iz medicinskih krugova, budući da se kriteriji za obavljanje medicinskih djelatnosti postrožuju i usklađuju s propisima Europske Unije, a veliki broj postojećih privatnih praksi posluje daleko od idealnih uvjeta. Heruc je želio stvoriti upravo to: idealne uvjete za privatne ordinacije u samom centru Zagreba.” izjavio je ispred Heruc d.d. Amar Rešić te nadodao “Uz Heruc d.d., idejni začetnici Poliklinike Amruševa su pokojni prof.dr. Tomislav Brkić i sadašnji stručni ravnatelj poliklinike, prof.dr. Vladimir Gašparović. Ideja je bila plod spontanog spoja traženja načina da se podigne kvaliteta usluge u privatnom medicinskom poslovanju, a zagrepčanima i njihovim gostima omogući da na jednome mjestu dobiju najsuvremeniju i najkvalitetniju medicinsku njegu.” pojašnjava Rešić.

 Jedinstvenost ove Poliklinike jest što okuplja vrhunski liječnički tim i u centru grada nudi infrastrukturu prilagođenu najstrožim medicinskim zahtjevima kako korisnika tako i samih pružatelja medicinskih usluga. “Prof.dr. Vladimir Gašparović, kao stručni ravnatelj Poliklinike Amruševa i prof. dr. Milorad Opačić, kao voditelj odjela gastroenterologije, stručni su fokus Poliklinike. Uz internističku polikliniku, u zgradi su smješteni i medicinsko-biokemijski laboratorij Bonifarm dr.med. Marinka Bilušića, i dvije ordinacije dentalne medicine, Visodent, doktora Nikole Petričevića i Dentacentar, doktora Luke Stojića i partnera.” navodi Amar Rešić. “Dio Poliklinike je još slobodan i u procesu smo razgovora s potencijalnim partnerima, a s ciljem da na jednome mjestu, u ugodnom okruženu, u samom centru grada našim pacijentima ponudimo kompletnu medicinsku uslugu.”, zaključio je Rešić.

 Poliklinika posjeduje i vlastiti parkirališni prostor čime je dodatno olakšan dolazak na preglede i zahvate, bez gubitka dodatnog vremena ili drugih poteškoća. 

Idi na 24sata