Obavijesti

Centar zdravlja u centru Zagreba

Centar zdravlja u centru Zagreba
8

Na svega nekoliko koraka od glavnog zagrebačkog trga, na adresi Amruševa 6, otvorena je nova Poliklinika Amruševa koja okuplja vrhunski tim liječnika


Ovaj “centar zdravlja u centru Zagreba” nudi vrhunsku medicinsku uslugu jer, prije svega, okuplja tim renomiranih liječnika, ali i na jednome mjestu nudi cjelovitu medicinsku infrastrukturu – od laboratorijskih pretraga do specijalističkih ordinacija, operacijskih sala i prostorija za post-operativni oporavak.

 Investitor Heruc d.d. je uložio više od sedam milijuna kuna u adaptaciju prostora koji zadovoljava najstrože medicinske zahtjeve europske regulative. “Kao grupa koja se bavi razvojem i ulaganjem u razvojne segmente gospodarstva, prepoznali smo potrebu društva i grada Zagreba za ovakvom zgradom. Spojilo se da je Heruc d.d. vlasnik idealne nekretnine u najstrožem centru Zagreba, koja je imala sve kvalitete potrebne za takav projekt. Poslovni pothvat je bio izazovan, ali i jasan, budući da je utemeljen na stvarnim potrebama građana i grada. Dodatnu potvrdu smo dobili iz medicinskih krugova, budući da se kriteriji za obavljanje medicinskih djelatnosti postrožuju i usklađuju s propisima Europske Unije, a veliki broj postojećih privatnih praksi posluje daleko od idealnih uvjeta. Heruc je želio stvoriti upravo to: idealne uvjete za privatne ordinacije u samom centru Zagreba.” izjavio je ispred Heruc d.d. Amar Rešić te nadodao “Uz Heruc d.d., idejni začetnici Poliklinike Amruševa su pokojni prof.dr. Tomislav Brkić i sadašnji stručni ravnatelj poliklinike, prof.dr. Vladimir Gašparović. Ideja je bila plod spontanog spoja traženja načina da se podigne kvaliteta usluge u privatnom medicinskom poslovanju, a zagrepčanima i njihovim gostima omogući da na jednome mjestu dobiju najsuvremeniju i najkvalitetniju medicinsku njegu.” pojašnjava Rešić.

 Jedinstvenost ove Poliklinike jest što okuplja vrhunski liječnički tim i u centru grada nudi infrastrukturu prilagođenu najstrožim medicinskim zahtjevima kako korisnika tako i samih pružatelja medicinskih usluga. “Prof.dr. Vladimir Gašparović, kao stručni ravnatelj Poliklinike Amruševa i prof. dr. Milorad Opačić, kao voditelj odjela gastroenterologije, stručni su fokus Poliklinike. Uz internističku polikliniku, u zgradi su smješteni i medicinsko-biokemijski laboratorij Bonifarm dr.med. Marinka Bilušića, i dvije ordinacije dentalne medicine, Visodent, doktora Nikole Petričevića i Dentacentar, doktora Luke Stojića i partnera.” navodi Amar Rešić. “Dio Poliklinike je još slobodan i u procesu smo razgovora s potencijalnim partnerima, a s ciljem da na jednome mjestu, u ugodnom okruženu, u samom centru grada našim pacijentima ponudimo kompletnu medicinsku uslugu.”, zaključio je Rešić.

 Poliklinika posjeduje i vlastiti parkirališni prostor čime je dodatno olakšan dolazak na preglede i zahvate, bez gubitka dodatnog vremena ili drugih poteškoća. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa