To je to što me zanima!

CEWE FOTOKNJIGA - nova originalna vrsta fotoalbuma!

Tehnološka dostignuća svoje rezultate svakodnevno pokazuju i u fotoindustriji te vesele sve njihove korisnike pa je spremanje slika u standardne foto albume postalo prošlost
Vidi originalni članak

Nova generacija fotoalbuma pod nazivom CEWE FOTOKNJIGA, rješenje je za sve one koje svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD- ima, računalima i vanjskim diskovima.  CEWE FOTOKNJIGA, nakon što  je vrlo  brzo i jednostavno oblikujete vlastitim kreativnim idejama,  postaje  prava  knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta   izrade. Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar fotoknjige kao i dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart-ova ili dizajnerskih predložaka koji će vašu CEWE FOTOKNJIGU pretvoriti u malo umjetničko djelo i pravu publikaciju sačinjenu od vaših najdražih uspomena na predivne trenutke. U ponudi se nalaze razne veličine veličine kao što su Kompaktna (15x19cm), Kvadratna (21x21cm), Velika/A4 (21x28 cm),Velika Panoramska, XL (30x30 cm) i XXL (28x36 cm) te 4 vrste uveza: tvrdi, platneni, mekani i uvez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 130, dok je broj fotografija neograničen.

Do fotoknjige u samo tri minute

Izrada fotoknjige je jednostavna i brza, a prvi korak koji morate napraviti je učitati i pohraniti besplatni foto program  s internet stranice  www.cewe.hr.

 Svaka CEWE FOTOKNJIGA je unikatna jer sadržava vaše uspomene na najljepše treuntke i najdraže osobe, a od narudžbe do preuzimanja čeka se tek nekoliko dana. CEWE FOTOKNJIGU kao idealno mjesto za čuvanje fotografija odnosno vaših uspomena, ali i originalan poklon vašim najdražim u svim prigodama, od rođendana, obljetnica i Božića, prepoznali su milijuni ljudi diljem Europe. 

Ona je višekratno nagrađivana  od strane potrošača i uglednih institucija poput EISA-e (European Imaging and Sound Association)  i TIPA-e (Tehnical Image Press Association)te je najomiljenija fotoknjiga Europi gdje je prošle godine izrađeno preko 5 milijuna CEWE FOTOKNJIGA. I u Hrvatskoj je prepoznata originalnost i praktičnost te visoka kvaliteta toga proizvoda, tako da se sve više potrošača  odlučilo na izradu  CEWE FOTOKNJIGE te uz sreću i zadovoljstvo prilikom listanja svoje CEWE FOTOKNJIGE sada više ne moraju  strahovati hoće li im se njihove najdraže uspomene izgubiti ili izbrisati iz datoteke. 

FOTOPOKLONI- idealno rješenje za sve prigode 

No osim originalne fotoknjige, slikama se mogu ukrasiti i različiti maštoviti fotopokloni,  kao što je fotoplatno u različitim dimenzijama.  Fotopokloni  idealni su za svaku životnu prigodu od  rođenja, krstitka, vjenčanja, rođendana  te prigodnih blagdana kao što su Božić i Uskrs… Uskršnji zeko, foto šalica ili jastuk sa fotografijom bliskih i dragih osoba ili omiljenih likova iz crtića bit će  rješenje za one trenutke  kada je teško odabrati pravi poklon.  Učinite čestitanje važnih datuma u godini na maštovit način  u obliku foto čestitke koja se također prema vašim željama uređuje  tako da ujedno bude i lijep dar onome tko je dobije.  

A kako ne bi zaboravili na sve važne datume i obveze tijekom godine, tu su i CEWE fotokalendari u raznim veličinama koji će zasigurno biti originalan  podsjetnik na vašem zidu ili stolu.

Više o svim proizvodima i cijenama na www.cewe.hr

Idi na 24sata