Obavijesti

CEWE FOTOKNJIGA - nova originalna vrsta fotoalbuma!

CEWE FOTOKNJIGA - nova originalna vrsta fotoalbuma!
1

Tehnološka dostignuća svoje rezultate svakodnevno pokazuju i u fotoindustriji te vesele sve njihove korisnike pa je spremanje slika u standardne foto albume postalo prošlost

Nova generacija fotoalbuma pod nazivom CEWE FOTOKNJIGA, rješenje je za sve one koje svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD- ima, računalima i vanjskim diskovima.  CEWE FOTOKNJIGA, nakon što  je vrlo  brzo i jednostavno oblikujete vlastitim kreativnim idejama,  postaje  prava  knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta   izrade. Posebna prednost CEWE FOTOKNJIGE je neograničena mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar fotoknjige kao i dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart-ova ili dizajnerskih predložaka koji će vašu CEWE FOTOKNJIGU pretvoriti u malo umjetničko djelo i pravu publikaciju sačinjenu od vaših najdražih uspomena na predivne trenutke. U ponudi se nalaze razne veličine veličine kao što su Kompaktna (15x19cm), Kvadratna (21x21cm), Velika/A4 (21x28 cm),Velika Panoramska, XL (30x30 cm) i XXL (28x36 cm) te 4 vrste uveza: tvrdi, platneni, mekani i uvez od imitacije kože. Osnovni broj stranica je 26, a maksimalni do 130, dok je broj fotografija neograničen.

Do fotoknjige u samo tri minute

Izrada fotoknjige je jednostavna i brza, a prvi korak koji morate napraviti je učitati i pohraniti besplatni foto program  s internet stranice  www.cewe.hr.

 Svaka CEWE FOTOKNJIGA je unikatna jer sadržava vaše uspomene na najljepše treuntke i najdraže osobe, a od narudžbe do preuzimanja čeka se tek nekoliko dana. CEWE FOTOKNJIGU kao idealno mjesto za čuvanje fotografija odnosno vaših uspomena, ali i originalan poklon vašim najdražim u svim prigodama, od rođendana, obljetnica i Božića, prepoznali su milijuni ljudi diljem Europe. 

Ona je višekratno nagrađivana  od strane potrošača i uglednih institucija poput EISA-e (European Imaging and Sound Association)  i TIPA-e (Tehnical Image Press Association)te je najomiljenija fotoknjiga Europi gdje je prošle godine izrađeno preko 5 milijuna CEWE FOTOKNJIGA. I u Hrvatskoj je prepoznata originalnost i praktičnost te visoka kvaliteta toga proizvoda, tako da se sve više potrošača  odlučilo na izradu  CEWE FOTOKNJIGE te uz sreću i zadovoljstvo prilikom listanja svoje CEWE FOTOKNJIGE sada više ne moraju  strahovati hoće li im se njihove najdraže uspomene izgubiti ili izbrisati iz datoteke. 

FOTOPOKLONI- idealno rješenje za sve prigode 

No osim originalne fotoknjige, slikama se mogu ukrasiti i različiti maštoviti fotopokloni,  kao što je fotoplatno u različitim dimenzijama.  Fotopokloni  idealni su za svaku životnu prigodu od  rođenja, krstitka, vjenčanja, rođendana  te prigodnih blagdana kao što su Božić i Uskrs… Uskršnji zeko, foto šalica ili jastuk sa fotografijom bliskih i dragih osoba ili omiljenih likova iz crtića bit će  rješenje za one trenutke  kada je teško odabrati pravi poklon.  Učinite čestitanje važnih datuma u godini na maštovit način  u obliku foto čestitke koja se također prema vašim željama uređuje  tako da ujedno bude i lijep dar onome tko je dobije.  

A kako ne bi zaboravili na sve važne datume i obveze tijekom godine, tu su i CEWE fotokalendari u raznim veličinama koji će zasigurno biti originalan  podsjetnik na vašem zidu ili stolu.

Više o svim proizvodima i cijenama na www.cewe.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.