To je to što me zanima!

CineStar je i ove godine zaradio status Superbrandsa!

CineStar je i ove godine zaradio status Superbrandsa! Ovu počasnu titulu dodijelilo mu je nezavisno stručno vijeće Superbrands organizacije, koja na­građuje samo najbolje
Vidi originalni članak

 Vrednovanje brendova ocjenjivalo je vijeće koje se sastoji od 34 eminentna stručnjaka prema čijim je visokim kriterijima, a na temelju ocjena kvalitete, pouzdanosti, razlike i emocional­nog učinka, CineStar stekao status Superbrands Hrvatska 2015! 

Blitz-CineStar kreira i kontinuirano razvija visokokvalitetan CineStar brand, a dokaz tome je Superbrands titula koju je CineStar također ostva­rio i u 2008., 2010.,  2011. i 2013. godini. Osim potvrde struke, CineStaru je dodijeljen i Best Buy Award za 2012/2013 kada su upravo hrvatski potro­šači ovog kino-prikazivača stavili na prvo mjesto u kategoriji zabave, a u pogledu omjera kvalitete i cijene. 

CineStar osim najboljih tehničkih uvjeta za gledanje filma, svojim posjetite­ljima uvijek nudi najbolji izbor filmova u gradu i najnovije hitove vodećih svjetskih studija. Osim toga, među najbolje svjetske kino-prikazivače svrs­tava ga i širok spektar usluga koje niti jedan kino-prikazivač u regiji nema, sa kino-dvoranama opremljenim su u skladu s najnovijim svjetskim stan­dardima. CineStar je tako prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D teh­nologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju  te najsuperiorniji kino-format IMAX. Može se pohvaliti i najluksuznijom Gold Class by American Express dvoranom, a krajem 2013. svojim su posjeti­teljima omogućili vrhunac kino-doživljaja uvodeći ultimativnu 4DX dvoranu. 

Pored tehnoloških inovacija CineStar kina nude cijelu paletu usluga namije­njenih svim starosnim skupinama, od školskih projekcija poznatih pod nazi­vom CinesCool Day, proslave dječjih rođendana, projekcija pod nazivom CineFan, CineMan, CineLady nude i cijeli niz loyalty kartica koje posje­titeljima omogućuju različite pogodnosti.

Sve ih to čini najboljima, a ovakva priznanja to i potvrđuju!

Sve detalje potražite na našoj web stranici www.blitz-cinestar.hr

Idi na 24sata