Obavijesti

CineStar je i ove godine zaradio status Superbrandsa!

CineStar je i ove godine zaradio status Superbrandsa!
5

CineStar je i ove godine zaradio status Superbrandsa! Ovu počasnu titulu dodijelilo mu je nezavisno stručno vijeće Superbrands organizacije, koja na­građuje samo najbolje

 Vrednovanje brendova ocjenjivalo je vijeće koje se sastoji od 34 eminentna stručnjaka prema čijim je visokim kriterijima, a na temelju ocjena kvalitete, pouzdanosti, razlike i emocional­nog učinka, CineStar stekao status Superbrands Hrvatska 2015! 

Blitz-CineStar kreira i kontinuirano razvija visokokvalitetan CineStar brand, a dokaz tome je Superbrands titula koju je CineStar također ostva­rio i u 2008., 2010.,  2011. i 2013. godini. Osim potvrde struke, CineStaru je dodijeljen i Best Buy Award za 2012/2013 kada su upravo hrvatski potro­šači ovog kino-prikazivača stavili na prvo mjesto u kategoriji zabave, a u pogledu omjera kvalitete i cijene. 

CineStar osim najboljih tehničkih uvjeta za gledanje filma, svojim posjetite­ljima uvijek nudi najbolji izbor filmova u gradu i najnovije hitove vodećih svjetskih studija. Osim toga, među najbolje svjetske kino-prikazivače svrs­tava ga i širok spektar usluga koje niti jedan kino-prikazivač u regiji nema, sa kino-dvoranama opremljenim su u skladu s najnovijim svjetskim stan­dardima. CineStar je tako prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D teh­nologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju  te najsuperiorniji kino-format IMAX. Može se pohvaliti i najluksuznijom Gold Class by American Express dvoranom, a krajem 2013. svojim su posjeti­teljima omogućili vrhunac kino-doživljaja uvodeći ultimativnu 4DX dvoranu. 

Pored tehnoloških inovacija CineStar kina nude cijelu paletu usluga namije­njenih svim starosnim skupinama, od školskih projekcija poznatih pod nazi­vom CinesCool Day, proslave dječjih rođendana, projekcija pod nazivom CineFan, CineMan, CineLady nude i cijeli niz loyalty kartica koje posje­titeljima omogućuju različite pogodnosti.

Sve ih to čini najboljima, a ovakva priznanja to i potvrđuju!

Sve detalje potražite na našoj web stranici www.blitz-cinestar.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje