To je to što me zanima!

Danas čistimo staklene površine uz pomoć stručnjaka

Nakon duge zime, sunce je napokon obasjalo naše prozore, no time i svaka prljavština na njima postaje jače vidljiva. A prašina se hvata i na drugim staklenim površinama
Vidi originalni članak

Osim na prozorima, prašina se vidi i na zrcalima, staklenim stolovima i vratima. Redovito čišćenje tih površina, osim zbog održavanja potreb­ne čistoće, izrazito je važno i zbog smanjivanja mogućnosti alergija koje prašina, kao jedan od najčešćih alergena u kući, može izazvati. 

Korištenjem Labudovog sredstva za čišćenje staklenih površina Super Jon Staklo Antistatic, prašina, mrlje, tragovi kapljica i prljavština lako se uklanjaju sa svih staklenih i glatkih površina u domu, a njegova ino­vativna formula sadrži osvježavajući miris bez alergena te više od 90 posto biorazgradljivih sastojaka. 

Osim što daje kristalni sjaj staklenim površinama, Super Jon Staklo Antistatic spriječit će i ponovno nakupljanje prašine kroz dulje vrije­me. Formula čistoće je jednostavna: pošpricajte i obrišite, a sredstvo će odlično poslužiti i u kupaonici, jer sprečava magljenje stakla i na­stanak mrlja na tuš kabini i zrcalu. 

Nakon primjene Super Jona, brisanjem površina krpicom od mikro­fibre osiguravate dugotrajan sjaj i čistoću. Ako na staklenim površi­nama osim prašine ima i masnih zaprljanja, upotrijebite Super Jon Alkohol+Ocat. Njegova formula bazirana na prirodnom alkoholu i octu na prirodan će način rastopiti svaku mrlju, a površinama dati kri­stalni sjaj bez tragova brisanja. 

Ovaj proizvod također ima osvježavajući miris bez alergena i bioraz­gradljive sastojke. Osim u domu, Super Jon za čišćenje stakla možete koristiti i pri čišćenju vašeg limenog ljubimca, a automobilska stakla će i izvana i iznutra zablistati kristalnim sjajem. 

Idi na 24sata