Nakon duge zime, sunce je napokon obasjalo naše prozore, no time i svaka prljavština na njima postaje jače vidljiva. A prašina se hvata i na drugim staklenim površinama
Danas čistimo staklene površine uz pomoć stručnjaka
Osim na prozorima, prašina se vidi i na zrcalima, staklenim stolovima i vratima. Redovito čišćenje tih površina, osim zbog održavanja potrebne čistoće, izrazito je važno i zbog smanjivanja mogućnosti alergija koje prašina, kao jedan od najčešćih alergena u kući, može izazvati.
Korištenjem Labudovog sredstva za čišćenje staklenih površina Super Jon Staklo Antistatic, prašina, mrlje, tragovi kapljica i prljavština lako se uklanjaju sa svih staklenih i glatkih površina u domu, a njegova inovativna formula sadrži osvježavajući miris bez alergena te više od 90 posto biorazgradljivih sastojaka.
Osim što daje kristalni sjaj staklenim površinama, Super Jon Staklo Antistatic spriječit će i ponovno nakupljanje prašine kroz dulje vrijeme. Formula čistoće je jednostavna: pošpricajte i obrišite, a sredstvo će odlično poslužiti i u kupaonici, jer sprečava magljenje stakla i nastanak mrlja na tuš kabini i zrcalu.
Nakon primjene Super Jona, brisanjem površina krpicom od mikrofibre osiguravate dugotrajan sjaj i čistoću. Ako na staklenim površinama osim prašine ima i masnih zaprljanja, upotrijebite Super Jon Alkohol+Ocat. Njegova formula bazirana na prirodnom alkoholu i octu na prirodan će način rastopiti svaku mrlju, a površinama dati kristalni sjaj bez tragova brisanja.
Ovaj proizvod također ima osvježavajući miris bez alergena i biorazgradljive sastojke. Osim u domu, Super Jon za čišćenje stakla možete koristiti i pri čišćenju vašeg limenog ljubimca, a automobilska stakla će i izvana i iznutra zablistati kristalnim sjajem.
Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpirČudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb