Obavijesti

Danas čistimo staklene površine uz pomoć stručnjaka

Danas čistimo staklene površine uz pomoć stručnjaka
2

Nakon duge zime, sunce je napokon obasjalo naše prozore, no time i svaka prljavština na njima postaje jače vidljiva. A prašina se hvata i na drugim staklenim površinama

Osim na prozorima, prašina se vidi i na zrcalima, staklenim stolovima i vratima. Redovito čišćenje tih površina, osim zbog održavanja potreb­ne čistoće, izrazito je važno i zbog smanjivanja mogućnosti alergija koje prašina, kao jedan od najčešćih alergena u kući, može izazvati. 

Korištenjem Labudovog sredstva za čišćenje staklenih površina Super Jon Staklo Antistatic, prašina, mrlje, tragovi kapljica i prljavština lako se uklanjaju sa svih staklenih i glatkih površina u domu, a njegova ino­vativna formula sadrži osvježavajući miris bez alergena te više od 90 posto biorazgradljivih sastojaka. 

Osim što daje kristalni sjaj staklenim površinama, Super Jon Staklo Antistatic spriječit će i ponovno nakupljanje prašine kroz dulje vrije­me. Formula čistoće je jednostavna: pošpricajte i obrišite, a sredstvo će odlično poslužiti i u kupaonici, jer sprečava magljenje stakla i na­stanak mrlja na tuš kabini i zrcalu. 

Nakon primjene Super Jona, brisanjem površina krpicom od mikro­fibre osiguravate dugotrajan sjaj i čistoću. Ako na staklenim površi­nama osim prašine ima i masnih zaprljanja, upotrijebite Super Jon Alkohol+Ocat. Njegova formula bazirana na prirodnom alkoholu i octu na prirodan će način rastopiti svaku mrlju, a površinama dati kri­stalni sjaj bez tragova brisanja. 

Ovaj proizvod također ima osvježavajući miris bez alergena i bioraz­gradljive sastojke. Osim u domu, Super Jon za čišćenje stakla možete koristiti i pri čišćenju vašeg limenog ljubimca, a automobilska stakla će i izvana i iznutra zablistati kristalnim sjajem. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb