To je to što me zanima!

Dječji svijet u šarenim bojama: Preuređenje vrtića "Sesvete"

Pevec i JUB u suradnji s Klokanicom i ove godine uređuju dječje vrtiće. Projektom “Dječji svijet u šarenim bojama”, 29. travnja prvi makeover će doživjeti Dječji vrtić “Sesvete"
Vidi originalni članak

PREUREĐENJE DJEČJEG VRTIĆA “SESVETE”!

Pevec i JUB u suradnji s Klokanicom i ove godine uređuju dječje vrtiće. Projektom “Dječji svijet u šarenim bojama”, 29. travnja prvi makeover će doživjeti Dječji vrtić “Sesvete”. Nakon toga slijede prijave za sljedeće preuređenje.

Prvi vrtić nove sezone projketa Dječji svijet u šarenim bojama koji će 29. travnja biti preuređen je Dječji vrtić 'Sesvete'. 

Akciju preuređenja vodi popularna voditeljica Marijana Batinić, a djecu će zabaviti, rasplesati i raspjevati umjetnik Boris Hrepić. Djelatnici vrtića, roditelji i partneri projekta toga će dana pomoći zasaditi Eko povrtnjak prepun šarenog povrća, budući da ovaj vrtić ima status Eko vrtića. Za užinu mališana pobrinuli su se Mlinar i poznati kuhar Branko Ognjenović. 

Osim sadnje, zdrave zakuske i igre, održat će se i akcija preuređenja vrtića. Najljepšim JUB bojama osvježit će se sprave za igranje i neugledne zidove. Potrgane klupice biti će obnovljene, a fasada vrtića oslikana.

Nakon prve akcije kreću prijave za sljedeće preuređenje vrtića. Posjetitelji Klokanice će moći prijaviti svoj vrtić slanjem fotografije i pojašnjenja zašto je tom vrtiću potrebno preuređenje. Žiri će odabrati 6 finalista, a čitatelji Klokanice odlučiti će koji vrtić osvaja ‘makeover’!

DJETINJSTVO U LJEPŠIM BOJAMA

Tvrtka JUB vodeći je proizvođač boja, lakova i fasada u regiji i ove godine slavi 140 godina postojanja. Ovu veliku obljetnicu odlučili su proslaviti uz najmlađe te na taj način pokazati da brinu o budućim generacijama. 

Iz Peveca su poručili: “Svaki napor, aktivnost i dodatan angažman koji uložimo u najmlađe naš je siguran zalog za budućnost i višestruko će se isplatiti. Kao društveno odgovornoj kompaniji želja nam je da sva djeca rastu u veselom i zdravom okruženju."

Idi na 24sata