To je to što me zanima!

Donosimo vam popis top 5 pizza iz dostave u Zagrebu!

Najbolje tijesto, spoj svježih i ukusnih sastojaka te brza i pouzdana dostava, neki su od kriterija odabira kada želite naručiti pizzu na posao ili kod kuće.
Vidi originalni članak

Koliko ste puta pri naručivanju hrane bili u nedoumici koji restoran odabrati i gdje dobiti kvalitetnu preporuku s kojom nećete pogriješiti? Ako niste imali ugodnih iskustva s dostavama, više nećete biti u nedoumici jer vam Jelovnik.hr donosi preporuku za top pet pizza iz dostave u Zagrebu.

Slavonska pizza, A1 Pizza Club

Julija Knifera 4, Središće

Iako većini vjerojatno prvo na pamet padnu najukusniji sendviči i gyrosi, kada se spomene A1 Pizza Club, iz njihove ponude moramo izdvojiti slavonsku pizzu, koja je zbog hrskavog tijesta i spoja rajčica, sira, domaćeg kulena i ljutih feferona ušla u izbor najboljih pizza iz dostave. Uživati u pikantnijoj pizzi i slavonskoj poslastici možete ovdje.

Pizza Fungi, Pizzerija Poma

4. maksimirsko naselje, Dubrava 

Obične, bijele ili baguette pizze s bezbroj kombinacija svježih sastojaka zaštitni su znak Pome. Ako ste za klasiku ili volite kušati nove okuse ova pizzerija je pravi okus za vas, a u top izbor ušla je njihova pizza Fungi koja osim šampinjona,  rajčice i mirisnog origana svoj forte ima u obliku ukusne mozzarelle. Pizzu s gljivama iz Pome možete naručiti ovdje

 Pizza Al Tono, Pizza 6

Medulićeva 6, Centar

Jedna od najpoznatijih pizzerija u centru Zagreba svoju reputaciju uspješno održava jelima poput ovog koje je ušlo u naš izbor. Pizza Al Tonno klasik je Šestice, a ukusni spoj rajčice, tune, bijelog luka i peršina savršeno pristaje ispečenom zlatnom tijestu. Ako još niste, svakako isprobajte ovu pizzu, a korak bliže uživanju možete biti ako kliknete ovdje.

Pizz Up Deluxe, Pizz'up

Remete 127, Remete

I na prvi spomen riječi delux znamo da su se u Pizz'upu zaigrali i kreirali poslasticu koja se ne odbija. Kada dublje pronjuškamo i zamislimo spoj rajčice, mozzarelle, pršuta, češnjaka i peršina u maslinovom ulju, crnih maslina i bosiljka, znamo što vam preporučujemo za ručak. A ako je ekipa iz Pizz'upa i vas osvojila na prvu, Delux pizzu možete naručiti ovdje.

Pizza Peppadew, Pizzeria Gigi

Petrovaradinska 39, Prečko

Još jedna popularna pizzeria koja svoj renome održava pizzama poput one koja je ušla u ovaj izbor. Rajčica, sir, šunka, špek i neuobičajeni dodatak afričkih slatko-kiselih papričica kombinacija je koju su u Gigiju nazvali specifičnim imenom Pappadew. Ako ste otvoreni za isprobavanje novih okusa i mirisa požurite i naručite svoju super ukusnu pizzu s afričkim papričicama ovdje.

Pregled svih pizzeria s dostavom u Zagrebu potražite na Jelovnik.hr

Idi na 24sata