Obavijesti

Donosimo vam popis top 5 pizza iz dostave u Zagrebu!

Donosimo vam popis top 5 pizza iz dostave u Zagrebu!
3

Najbolje tijesto, spoj svježih i ukusnih sastojaka te brza i pouzdana dostava, neki su od kriterija odabira kada želite naručiti pizzu na posao ili kod kuće.

Koliko ste puta pri naručivanju hrane bili u nedoumici koji restoran odabrati i gdje dobiti kvalitetnu preporuku s kojom nećete pogriješiti? Ako niste imali ugodnih iskustva s dostavama, više nećete biti u nedoumici jer vam Jelovnik.hr donosi preporuku za top pet pizza iz dostave u Zagrebu.

Slavonska pizza, A1 Pizza Club

Julija Knifera 4, Središće

Iako većini vjerojatno prvo na pamet padnu najukusniji sendviči i gyrosi, kada se spomene A1 Pizza Club, iz njihove ponude moramo izdvojiti slavonsku pizzu, koja je zbog hrskavog tijesta i spoja rajčica, sira, domaćeg kulena i ljutih feferona ušla u izbor najboljih pizza iz dostave. Uživati u pikantnijoj pizzi i slavonskoj poslastici možete ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pizza Fungi, Pizzerija Poma

4. maksimirsko naselje, Dubrava 

Obične, bijele ili baguette pizze s bezbroj kombinacija svježih sastojaka zaštitni su znak Pome. Ako ste za klasiku ili volite kušati nove okuse ova pizzerija je pravi okus za vas, a u top izbor ušla je njihova pizza Fungi koja osim šampinjona,  rajčice i mirisnog origana svoj forte ima u obliku ukusne mozzarelle. Pizzu s gljivama iz Pome možete naručiti ovdje

 Pizza Al Tono, Pizza 6

Medulićeva 6, Centar

Jedna od najpoznatijih pizzerija u centru Zagreba svoju reputaciju uspješno održava jelima poput ovog koje je ušlo u naš izbor. Pizza Al Tonno klasik je Šestice, a ukusni spoj rajčice, tune, bijelog luka i peršina savršeno pristaje ispečenom zlatnom tijestu. Ako još niste, svakako isprobajte ovu pizzu, a korak bliže uživanju možete biti ako kliknete ovdje.

Pizz Up Deluxe, Pizz'up

Remete 127, Remete

I na prvi spomen riječi delux znamo da su se u Pizz'upu zaigrali i kreirali poslasticu koja se ne odbija. Kada dublje pronjuškamo i zamislimo spoj rajčice, mozzarelle, pršuta, češnjaka i peršina u maslinovom ulju, crnih maslina i bosiljka, znamo što vam preporučujemo za ručak. A ako je ekipa iz Pizz'upa i vas osvojila na prvu, Delux pizzu možete naručiti ovdje.

Pizza Peppadew, Pizzeria Gigi

Petrovaradinska 39, Prečko

Još jedna popularna pizzeria koja svoj renome održava pizzama poput one koja je ušla u ovaj izbor. Rajčica, sir, šunka, špek i neuobičajeni dodatak afričkih slatko-kiselih papričica kombinacija je koju su u Gigiju nazvali specifičnim imenom Pappadew. Ako ste otvoreni za isprobavanje novih okusa i mirisa požurite i naručite svoju super ukusnu pizzu s afričkim papričicama ovdje.

Pregled svih pizzeria s dostavom u Zagrebu potražite na Jelovnik.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...