To je to što me zanima!

Fotkom s kućnim ljubimcem do super makeovera

Razmišljate o savršenom danu koji ćete posvetiti sebi i svom kućnom ljubimcu? Maštate o make overu koji će osvježiti vaš izgled, a rado bi kraljevski tretman priuštili i svom psu?
Vidi originalni članak

Shopping centar Supernova Zadar svim vlasnicima kućnih ljubimaca nudi savršenu priliku za nezaboravan make over uz zajamčen nezaboravan provod!

Sve što trebate napraviti je ostaviti svoje podatke i "uploadati" fotografiju vas i vašeg kućnog ljubimca koja će biti toliko neodoljiva da ćete baš vi zaslužiti nagradu centra Supernova Zadar. Osim jedne od odličnih nagrada, sretni dobitnici postaju zvijezde eventa- vlasnik i kućni ljubimac osvajaju makeover uz stručnog vizažista i groomera za ljubimca te profesionalno fotografiranje. Naravno, bit će glavne zvijezde modne revije.

Natječaj je otvoren od 2. svibnja do 10. svibnja, a i imena 10 sretnih dobitnika bit će objavljena 12. svibnja na Facebook stranici Supernove.

Dobitnici nagrada, ali i svi vlasnici kućnih ljubimaca, sa svojim će psima uživati na nezaboravnom eventu Vau Supersubota koji će se 14.svibnja održati u centru Supernova Zadar. Osim zanimljive modne revije kućnih ljubimaca i druženja s brojnim poznatim osobama, posjetitlji će moći dobiti mnogo korisnih informacija i savjeta o njezi kućnih ljubimaca.

Nagrade za dobitnike:

5 x Toni Gard miris partnera Douglas

1 x poklon bon Terranova u vrijednosti 300 kn

1 x poklon bon Tenisice u vrijednosti 300 kn

1 x poklon bon za kućnog ljubimca partnera dm za proizvode Dein Bestes u vrijednosti 300 kn

2 x ZOO CITY poklon bon u vrijednosti 150 kn

 

 

Fill out my online form.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare