Obavijesti

Komentari 0

Fotkom s kućnim ljubimcem do super makeovera

Fotkom s kućnim ljubimcem do super makeovera
1

Razmišljate o savršenom danu koji ćete posvetiti sebi i svom kućnom ljubimcu? Maštate o make overu koji će osvježiti vaš izgled, a rado bi kraljevski tretman priuštili i svom psu?

VIDEO

Shopping centar Supernova Zadar svim vlasnicima kućnih ljubimaca nudi savršenu priliku za nezaboravan make over uz zajamčen nezaboravan provod!

Sve što trebate napraviti je ostaviti svoje podatke i "uploadati" fotografiju vas i vašeg kućnog ljubimca koja će biti toliko neodoljiva da ćete baš vi zaslužiti nagradu centra Supernova Zadar. Osim jedne od odličnih nagrada, sretni dobitnici postaju zvijezde eventa- vlasnik i kućni ljubimac osvajaju makeover uz stručnog vizažista i groomera za ljubimca te profesionalno fotografiranje. Naravno, bit će glavne zvijezde modne revije.

Natječaj je otvoren od 2. svibnja do 10. svibnja, a i imena 10 sretnih dobitnika bit će objavljena 12. svibnja na Facebook stranici Supernove.

Dobitnici nagrada, ali i svi vlasnici kućnih ljubimaca, sa svojim će psima uživati na nezaboravnom eventu Vau Supersubota koji će se 14.svibnja održati u centru Supernova Zadar. Osim zanimljive modne revije kućnih ljubimaca i druženja s brojnim poznatim osobama, posjetitlji će moći dobiti mnogo korisnih informacija i savjeta o njezi kućnih ljubimaca.

Nagrade za dobitnike:

5 x Toni Gard miris partnera Douglas

1 x poklon bon Terranova u vrijednosti 300 kn

1 x poklon bon Tenisice u vrijednosti 300 kn

1 x poklon bon za kućnog ljubimca partnera dm za proizvode Dein Bestes u vrijednosti 300 kn

2 x ZOO CITY poklon bon u vrijednosti 150 kn

 

 

Fill out my online form.

     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...