To je to što me zanima!

A-ca! Neustrašivi djedica (88) karate potezom potjerao bandu

John Nixon (88) je prvo viknuo 'Ostavite ju na miru!', da bi zatim uletio među bandu i pokazao što zna. Vojni veteran godinama je trenirao karate, bio je u specijalcima i borio se u Korejskom ratu
Vidi originalni članak

Peteročlana banda naoružana noževima pokušala je krajem siječnja opljačkati mlađu ženu, no nisu znali da ih promatra vjerojatno najopasniji djedica Londona. 

John Nixon (88) je prvo viknuo 'Ostavite ju na miru!', da bi zatim uletio među bandu i pokazao što zna. Vojni veteran godinama je trenirao karate - jednim potezom oborio je jednog od pljačkaša na tlo, drugom u borbi izbio nož iz ruke nakon čega su se ostali u čudu razbježali. 

Pljačkaši su ženi zgrabili ručnu torbu u Ulici Raglan u predgrađu Kentish Town, a onda se okomili na Johna. 

- Nisu očekivali ovakvo iznenađenje. Moji treninzi su se isplatili. Onesposobio sam ga udarcem u vrat od čega je gotovo pao u nesvijest. Drugi je istovremeno potegao nož pa sam se morao i s njime obračunati. Zadobio sam nekoliko porezotina i bilo je mnogo krvi, ali rane su srećom bile plitke. Muškarac nije bio u formi pa sam ga lako oborio - ispričao je neustrašivi John koji se kao mladić u 1940-ima pridružio specijalnim postrojbama te se borio u Korejskom ratu.

- U životu sam nekoliko puta bio blizu smrti: bio sam ranjen u nogu i ugrizla me zmija otrovnica. Žena se nakon napada brzo smirila i nadam se da je dobro - kaže John. 

Banda ga je u krvi ostavila da leži na cesti te je brzo prevezen u bolnicu kako bi sanirali ozljede. Policijski inspektor pohvalio je Nixona i zahvalio mu na 'izvanrednoj hrabrosti'. Policija za sad još nije nikog uhitila, piše Metro

Idi na 24sata

Komentari 13

  • alcapone123 21.02.2018.

    Izgleda mi kao klošar...ali bravo za njega!

  • 20.02.2018.

    kao bruce lee

  • Mucica_Bucica 20.02.2018.

    Kod nas bi taj dedica dobio i prijavu -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare