To je to što me zanima!

Amerikanci o novom papi: Ne smeta što je Židov, to je ok!

Slavni komičar Jimmy Kimmel, ako nas pitate, nadmašio je sve dosadašnje radove. Naprosto nismo mogli vjerovati što su naše uši čule, a zasigurno neće niti vaše. Jao
Vidi originalni članak

Naime, Kimmel je na teren poslao novinarku čija je zadaća bila upitati Amerikance što misle o novom papi kako bi doznao prate li oni uopće situaciju u Vatikanu. Materijal s kojim se vratila vjerojatno je nadmašio sva njegova očekivanja.

Jednom gospodinu nije uopće bilo sumnjivo što je papa Židov, drugom što se razveo od supruge, a jednoj dami što je tinejdžer!

- U redu je to što je novi papa Židov. Papa ionako ne bi smio imati samo jednu religiju - kazao je mladić koji se istaknuo iz gomile, premda ni odgovore svih ostalih sudionika ankete ne treba podcijeniti. Pogledajte!

Idi na 24sata

Komentari 336

  • mr johnny 12.03.2013.

    IQ FUCK YOU

  • kemičarka 12.03.2013.

    I onda su to neki "pametni" amerikanci... a šta reči...

  • Zbrka 12.03.2013.

    Vidim,svi nes o opcoj kulturi pricaju.Ocito im nebitne trivijalne cinjenice nisu potrebne da se odrze najvecom gospodarskom silom danasnjeg svijeta.a kao drugo,ko da mi u europi znamo kaj se i kada desava u bilo kojoj od njihovih drzava ili koji su glavni gradovi njihovih drzava.lako se drugima smijat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare